Widok

wesele na 26/30 osob.

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam 8 marca bierzemy ślub cywilny w Gdyni i nie robimy wesela tylko chcemy obiad+tort/ciasta/kolacja jakis drink może tance ale muzyka żeby z płyt była bo nie chcemy dj'a do 22 max. czy ktoś z was wie który lokal by podołał w organizacji takich udziwnień?? Może ktoś robił juz takie przyjęcie albo był na takim i może mi podpowiedzieć coś.i cena mniej więcej jak na osobę restauracje liczą? Czy tak jak za cale menu weselne czy może taniej? Nie ukrywam ze szukamy czegoś tańszego bo mamy 5 miesięcznego synka i budżet nasz juz nie taki duży.za wszystkie komentarze juz z góry dziękuję :)chodzi mi o restauracje w gdynii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiem że w Poloni organizują przyjęcia weselne znajomi tam robili i z opowiadań wiem że było bardzo przyjemnie a co najważniejsze obsługa spisała się na medal ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza trojmiastem będzie taniej.
na przyklad jakie rejony poza?
Mam podobne pytanie; czy zna ktoś miejsce, gdzie można zrobić wesele na 30-40 osób. Chciałabym zrobić je blisko morza. Tak położona nieduża sala jest w hotelu LIVAL. Czy znacie inne?
Z góry dziękuję za informacje.
Sabat w Sopocie
Ja polecam Oberza pod turbotem Reda.Ciekawe menu, ladny wystrój, fajna atmosfera- kominek. Bardzo kontaktowny wlasciciel i szef kuchni. Robilam tam rocznce slubu i komunię.na gorze pokoje.
Moim zdaniem większość restauracji podejmuje ten temat nie jest to coś czego nie da się zrobić. Brat znajomych miał taką imprezę w knajpie koło pokładu w Gdyni nie pamiętam nazwy. Generalnie jak pracowałam w hotelu takie przyjęcia często miały miejsce i z doświadczenia wiem że takie imprezy na ogół są udane często jest tak że się przedłużają. Więc jak już planuje się takie krótkie przyjęcie gdzie będzie muzyka do tańca (bez względu czy puszcza ją dj czy leci z płyty) to warto zastanowić się czy z góry nie powinna potrwać do północy. Bo często było tak że młodzi chcieli przyjęcie do 22 a goście tak się bawili że nie chcieli kończyć wiec imprezy się przedłużały domawiano alkohol jedzenie itd co powodowało nie planowany wzrost kosztów. Więc warto to dobrze przemyśleć zapytać w restauracji jakie są koszty jak impreza się ewentualnie przedłuży. Jeżeli dana restauracja ma doświadczenie to powinni doradzić.
Omega w przywidzu. Sprawdź tam:)
My robimy obiad weselny, tak 5-6 godzin, też z muzyką, ale zastanawiamy się czy brać Dj-a. Restauracja liczy nas 135 zł za osobę, w tym zupa, danie obiadowe, zimne przekąski, ciasta, bufet kawa-herbata i zastanawiamy się nad dokupieniem jeszcze jednego ciepłego posiłku później.
podłączam się do pytania, bo również planuję zrobić obiad/deser/kolację z muzyką dla jakichś 30 osób zamiast wesela. orientuje się ktoś w cenach takiego przyjęcia?
tyle tylko, że w moim przypadku potrzebne by były noclegi w miejscu przyjęcia dla większości gości. kto może coś podpowiedzieć?
pozdrawiam :)
Ja miałam co prawda pełne wesele, ale na 32 osoby - hotel Scandic Gdańsk. Ceny rozsądne (nie pamiętam już dokładnie, bo było to 2,5 roku temu, ale okolice 130-150zł/os, w cenie napoje, ciasta, dekoracja, pokój dla nowożeńców).
Bardzo polecam, wszystko na bardzo wysokim poziomie i do ustalenia z hotelem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam dworek rajska gora koło wejherowa posiada dwie bardzo przytulne sale na takie weselisko oraz noclegi na 50 osob tylko dodam ze tych zdje c nie ma jeszcze na stronie bo to świezo oddane ale klimat nieziemski wiem bo bylam teraz na sylwestrze było cudownie nr do menager 888999575
Witam serdecznie Pani Sylwio.

Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze swojej wymarzonej sali na tak ważny dzień jak swój Ślub to postaram się Pani pomóc. W niewielkiej malowniczej miejscowości, 50 metrów od morza, piękny dworek z 1931 roku z ogrodem oraz hotelem. Wyśmienita kuchnia a przede wszystkim atrakcyjne ceny .Jesteśmy otwarci na negocjacje i postaramy się dograć wszystko tak aby i państwo i my byli w pełni zadowoleni. Jeżeli jest Pani zainteresowana bliższym zapoznaniem się z naszą ofertą proszę o kontakt email: popek_1965@wp.pl

GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Natalio, co to za lokal? Proszę o namiary internetowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo proszę o kontakt na priv , a podeślę wszelkie szczegóły.

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry