Widok

wesele na 45 osób

Kupię Temat dostępny też na forum:
witam,
na pewno ktoś robił wesele na ok 40 -45 osób. Ile kupiliście napojów gazowanych , alkoholu, ciast. Upatrzoną mamy salę na wzgórzu na Suchaninie, znacie jakaś restauracje gdzie moglibyśmy zrobić wesele, żeby sala nie była za wielka. Macie swoje notatki, żeby luknąć. Ile was wszystko wyszło, Macie może kogo polecić za orkiestrę, kamerzystę?
Robimy sami, nie mamy niewiadomo ile pieniędzy.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze i gorąco polecam Hotel Morski** w Gdyni (nie mylić z Nadmorskim) w Chwaszczynie - wygląd sali taki sam jak na zdjęciach w Galerii i naprawdę nie jest drogo a jedzenie jest smaczne. Napisz do nich maila o ofertę, sama się przekonasz. Będziesz mile zaskoczona jak porównasz standard do ceny!
podbijam temat, czekam na relacje z małych wesel:) u nas będzie ok 35 gości. Zastanawiamy się nad weselem a obiadokolacją. Bedzie mi przykro jak zorganizuje wesele do 4 a goscie zmyją się o 1 w nocy. W mojej restauracji gdzie my chcemy obiadokolacja trwa do 2 w nocy
My mamy wesele na 36 osób, więc podobnie :) (13.09) Robimy wesele do 4 rano, będą sami przyjaciele, a z rodziny tylko rodzice i rodzeństwo. Wydaje mi się, że znajomi chętniej do 4 wytrzymają... no ale okaże się :) Waże jest aby był dobry wodzirej / dj :). My mam nadzieje, takiego posiadamy. Musi rozkręcić przy tak małej liczbie osób dobrą imprezę :) Oczywiście warunkiem było żadnego disco polo i stylu typowo-weselnego (zamias tortu Fajne Baby - muffiny, brak pierwszego tańca, oczepin, podziękowań oficjalnych dla rodziców) będzie karaoke i dużo pysznego jedzenia :)
ciekawie:)a gdzie robicie? dj kogo macie??
hotel Orle. Zależało nam na pięknym miejscu, ponieważ 3/4 osób będzie z centralnej i południowej Polski, więc bliskość morza jest to jednym z najważniejszych atutów :)
dj jest dj event. (Piotr Komorowski - mogłam przekręcić nazwisko).
do góry