Widok

wesele

Kochani gdzie polecacie zrobic wesele? Polećcie jakąś restauracje gdzie bedzie pyszne i duzo jedzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mulk :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aura rebiechowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam dwa razy w Wyczechowie, było super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam. Sam miałem wesele w "Gościńcu dla przyjaciół". Cena znośna, jedzenie świetne, obsługa podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie.
Restauracja w Kczewie dobre ceny właścicielka bardzo ugodowa. Pani posiada obok swoją ubojnie więc wszystko świeże, dodatkowy plus to kwestia rozliczenia na początek zaliczka resztę opłacasz po weselu co jak mówi właścicielka jest rozsądniejsze bo jest dostosowane do faktycznej liczby gości
Jak ktos chce miec w menu wszystkie dania drobiowe.
Zgadzam się z przedmówcą. Jedzenie jest pyszne (nie tylko drobiowe...), ponieważ mają swoją sprawdzoną kucharkę i co najważniejsze nie zabraknie!!! Do tego bardzo fajna i uczciwa właścicielka. Byłam tam na kilku weselach i również swoje tam urządzałam. Nie ma korkowych, butelkowych i takich tam. Ceny również nie wysokie. Od serca polecam :)
Zobacz sobie Magnat. Jak dla mnie jedzenie rewelacja, sala też przepiękna.
potwierdzam, w lipcu organizowaliśmy wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie. Wypadło bosko :)
a byl ktos moze w rezydencji victoria w malkowie? polecacie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam tam na rocznicy ślubu do szatni i na imprezę wchodzili jacyś obcy z ulicy szatnia nie była zamknięta bo zamek był zepsuty goście przegonić chołote
Postołowo Sentoza Golf mega wesela i odrazu noclegi do około cisza i spokój kontakt z Pania Teresą wysokim poziom
Garcz w krzywym rogu :)
Bardzo dobre jedzenie, dobre ceny i mega urolikliwa sala - polecam.
Cedrowy Dworek- Wesela, Kuchnia Regionalna
http://www.cedrowydworek.pl
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
Cedrowy Dworek jest jedynym w swoim rodzaju miejscem, gdzie spędzisz miło czas, zorganizujesz wesele w plenerze lub inne imprezy okolicznościowe.
Syn tam miał-super,Polecam
Cedrowy Dworek- Wesela, Kuchnia Regionalna
http://www.cedrowydworek.pl
Translate this page
Cedrowy Dworek jest jedynym w swoim rodzaju miejscem, gdzie spędzisz miło czas, zorganizujesz wesele w plenerze lub inne imprezy okolicznościowe.
Trzy wesela i pogrzeb. Fajny film!

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry