Widok

wesele w liwalu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie!! Nic nie wiem o hotelu w Gdańsku Brzeźnie, który stoi tam od trzech lat (Lival). Chciałabym sie "cosik" dowiedziec o obsłudze w tym hotelu a szczególnie interesuje mnie kuchnia, czyli jakie potrawy na menu weselnym, ile porcji i czy mozna zaspokoić głodek gości weselnych. Bardzo dziekuję;-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy tam wesele 22 kwietnia :) więc na razie mogę tylko powiedzieć coś niecoś o organizacji :)

Szef kuchni jest bardzo miły i otwarty na propozycje... możesz dowolnie kombinować z menu i dokładać, odejmować i zamieniać ..... jeśli chodzi o alkohol to musisz kupić u nich tylko niewielką ilość resztę możesz wnieść swojego.... tort też można zamówić u nich, ale my zdecydowalismy się na Sowę i też nie było problemu.... kawa, herpata, szampan na powitanie i napoje są wliczone w cenę.....
Aha robią tam wesela tylko poza sezonem i niewielkie czyli chyba do 60-70 osób....

jedna z forumek miała tam wesele jakiś czas temu i była bardzo zadowolona z obsługi, smaku potraw ich wyglądu i ilości :)

w razie pytań wal śmiało :)

image
BASRED, znajoma miała tam wesele. Podobno mało jedzenia, a drogo

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry