Widok

wesele w ostrzycach wodny świat - proszę o opinie

Witam,
Chcielibyśmy z narzeczonym urządzić wesele w ostrzycach w wodnym świecie, czy ktoś miał może okazać bawić się na weselu ? byłabym wdzięczna za opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opinie!
Opinia została zablokowana przez moderatora
A na ile osób mialas wesele? my tam robimy i obawiam się, że miejsce do tańca może byc za małe..
oglądałam tę sale- ona sama faktycznie robi bardzo pozytywne wrażenie. Właściciele zapewniają, ze pomieści nawet 100 gości, jednak ja uważam, że 80 to maks. Ale: wg mnie zaproponowane menu nie jest zbyt ciekawe: schaby, jakieś roladki z piersi kurczaka, na przystawke ryby w galarecie i galarety wieprzowe, na moje pytanie, ze chciałabym kilka rzeczy zmienić usłyszałam: no tak, ale nie za dużo
właściciele nie chcą wynajmować domków dla gości, a pokoje w zajeździe są daleko ~ 2km, czyli nikt na piechotę sobie tam nie podejdzie, a poza tym zajazd jest stary, pokoje bardzo bardzo skromne, prawie jak w akademiku. Uważam, że oprócz pięknych widoków nie ma zbyt wielu innych plusów, może cena bo ta jest atrakcyjna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faktycznie nie wynajmują domków na jedną dobę, dlatego my wynajęlismy na dłużej. Odległość noclegu oid sali na początku nas przeraziła, ale jak właścicielka zaoferowała kierowcę to problem się rozwiązał . Menu nam pasowało, inne niż w trójmieście, proste kaszubskie weselne menu-smaczne i wystarczające. Nie zgodze się z tym, że te pokoje są jak w akademiku. Naprawdę za taką cenę są na poziomie. Częśc gości nocowała w kwaterach i wiem, że były o wiele mniej zadowalające.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieliśmy przyjemność organizować tam nasze wesele w sierpniu ubiegłego roku. Obsługa rewelacyjna, jedzenie smaczne i w odpowiedniej ilości (z możliwością wprowadzania zmian w menu). Szczególnie możemy polecić Panią Basię, która służy pomocą i dobrą radą na każdym etapie przygotowań. Jednym z największych atutów jest z pewnością samo miejsce, sceneria i panujący tam klimat. Istnieje również możliwość wynajęcia domków obok sali. Jest ich kilka i jeśli możemy coś zasugerować, to dobrze jest dokonać rezerwacji odpowiednio wcześniej. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.
Uważałabym robiąc tam wesele. Mała sala,nie wiem jak teraz ale do niedawna klimatyzacji brak. Pomieszczenie na maksymalnie 80 osób nawet nie. Ładne widoki to wszystko. Tylko po jednej łazience na płeć. Dodatkowo bardzo małe łazienki. Sale niedaleko w Chmielnie "Zacisze" "Wichrowe Wzgórze" Kartuzy "pod orłem" "złota jesień' to stanowczo lepsze miejsca na taką okazje i z o wiele większą klasą.
Nie zgogdziłabym się z tą opinią sala jest klimatyzowana od zeszłego roku i a takźe powiększona o co najmniej 80m2 z przeszklonym dachem ,robi to wraźenie.Tak że na zewnątrz jest jest wszystko odnowione nowe pomosty ,nowa koska wszystko to podświetlone jest bajecznie naprawdę polecam .

Pewnie nie uda mi się z panią skontaktować... W sobotę podejmujemy decyzję co do wyboru sali na nasze wesele. Łabędziówka w Wodnym Świecie jest jedną z dwóch sal między którymi podejmujemy decyzje. Czy mogłabym prosić o kontakt do pani by porozmawiać, jak wyglądało to u Was? aniampm@gmail.com
cześć. nie byłam tam na weselu, ale oglądaliśmy sale. Otoczenie super, piękne widoki, woda, mostki, można zrobić ślub cywilny na miejscu, naprawdę jest ładnie. Niestety sama sala nas nie zachwyciła, robimy wesele na 70 osób i uznaliśmy, że może być ciasno, wystrój też nie w naszym guście. Gdyby sala była inna, to możliwe, że wybralibyśmy to miejsce.
Znajomi mieli tam ślub i byli bardzo zadowoleni z obsługi itd.

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry