Widok
weterynarz Gdańsk-proszę o polecenie
Witam forumowiczów,
od niedzieli jestem posiadaczką szczeniaczka.
Poczytałam w necie trochę opinie o dobrych wet. Często przewija się dr Czernielewski z Wrzeszcza , dr Ulewicz z Jasienia.
Proszę podpowiedzcie gdzie chodzicie z waszymi pupilami.
Chyba jak każdy szukam dobrego specjalisty za rozsądną cenę.
Dzxiękuję.
ps. mieszkam na Ujeścisku
od niedzieli jestem posiadaczką szczeniaczka.
Poczytałam w necie trochę opinie o dobrych wet. Często przewija się dr Czernielewski z Wrzeszcza , dr Ulewicz z Jasienia.
Proszę podpowiedzcie gdzie chodzicie z waszymi pupilami.
Chyba jak każdy szukam dobrego specjalisty za rozsądną cenę.
Dzxiękuję.
ps. mieszkam na Ujeścisku
> mieszkam na Ujeścisku
Animal Garden o którym pisała μ też polecam i to bardzo.
M.in. patroszyli moją sukę. Po 2h suka była na chodzie i w pełnej "gotowości bojowej" :D
Zero powikłań a śladów po patroszeniu trza się naszukać ;)
Ale sporo dobrych opinii czytałem również o wecie na Orunii Górnej, na Krzemowej (od strony Platynowej... za Biedrą, po prawej, koło Pizzerii.. nie pamiętam jakiej ;D który jest dużo bliżej z Ujeściska.
Na tyle sporo, że kiedy jechałem jakiś czas temu 154 z babką z kotem w nosidełku i wysiadła razem ze mną przy Krzemowej, nie mogłem nie zagadać ;)
Owszem.. właśnie tam szła i nie mogła się nachwalić.
Ja... póki co, nie miałem okazji korzystać.
Animal Garden o którym pisała μ też polecam i to bardzo.
M.in. patroszyli moją sukę. Po 2h suka była na chodzie i w pełnej "gotowości bojowej" :D
Zero powikłań a śladów po patroszeniu trza się naszukać ;)
Ale sporo dobrych opinii czytałem również o wecie na Orunii Górnej, na Krzemowej (od strony Platynowej... za Biedrą, po prawej, koło Pizzerii.. nie pamiętam jakiej ;D który jest dużo bliżej z Ujeściska.
Na tyle sporo, że kiedy jechałem jakiś czas temu 154 z babką z kotem w nosidełku i wysiadła razem ze mną przy Krzemowej, nie mogłem nie zagadać ;)
Owszem.. właśnie tam szła i nie mogła się nachwalić.
Ja... póki co, nie miałem okazji korzystać.
Witam, polecam serdecznie przychodnię VETLAND na ul Bergiela, to chyba Ujeścisko. Ja korzystam z usług tych wspaniałych lekarek już od lat choć mieszkam na Zaspie i bliżej mam dziesiątki przychodni. Moje psiaki, bo już kolejne, są tam pod fachową opieką od szczenięcych lat. Na miejscu mają usg, rtg, salę operacyjną, co w nieszczęśliwym wypadku lub nagłej chorobie bardzo ważne. A do tego podchodzą do wszystkich futrzaków z prawdziwym zaangażowaniem i miłością. Ja nie zamienię tej lecznicy na żadną inną.
Ja się zdecydowałam na ten abonament usług weterynaryjnych Pethelp. Znacie? Wszystko w abonamencie, wizyty u weterynarza, szczepienia, badania, nawet mam porady online. No to jak na ten czas pandemii super sprawa. Płaci się rocznie lub w ratach miesięcznych jak komu wygodnie. Dla mnie mega rozwiązanie https://pethelp.pl/