Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
PI - ocena jakościowo, terminowo zgodnie z ustaleniami, polecam
~PI
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 maja 2025

Jacek Markowski - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, w szczególności jakość usługi i terminowość.
~Jacek Markowski
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 maja 2021

Anna Smoleń - opinia wątek zamknięty Najlepsza Firma w Polsce. Korzystałam z szeregu usług w zakresie...
~Anna Smoleń
-

dodano: 4 maja 2021

Polecam - opinia wątek zamknięty Polecam usługi serwisu widocznastrona.pl. Firma wykonała stronę biura...
~Polecam
-

dodano: 26 kwietnia 2021

Monika Ossowska - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam współpracę z firmą Widocznastrona.pl. Profesjonalne...
~Monika Ossowska
-

dodano: 12 kwietnia 2021

Freshtek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt.Podczad tworzenia strony wiele merytorycznych...
~Freshtek
-

dodano: 30 października 2020

kr - opinia wątek zamknięty Pan Tomek zaprojektował moją stronę zgodnie z moimi oczekiwaniami. Otrzymałam...
~kr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 czerwca 2020

Beata - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie, kreatywnie i szybko wykonana usługa. Bardzo dobry kontakt z...
~Beata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 maja 2020

Darek - opinia wątek zamknięty super firma zaufana tanio szybkość
~Darek
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 lutego 2020

Dawid - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam wszystkim współpracę z panem Tomaszem, który zaprojektował i...
~Dawid
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Polecam w 100% wątek zamknięty Fachowa obsługa i profesjonalne podejście do Klienta. Strona została wykonana...
~Alina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 września 2019

Janek z Gdańska - opinia wątek zamknięty Dobry kontakt z firmą. Strona została wykonana zgodnie z moimi...
~Janek z Gdańska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 września 2019

właściciel salonu Plus dla Urody - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam usługi Pana Tomasza. To prawdziwy profesjonalista ,osoba...
~właściciel salonu Plus dla Urod
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2019

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Gorąco polecam usługi Pana Tomasza - stworzona przez niego strona spełnia...
~Michał C.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lipca 2019

Osoba którą szukałem wątek zamknięty Trafiłem do Pana Tomasza w zasadzie przez przypadek. Szukałem osoby, która...
~KM
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 czerwca 2019

Skoro piszę tą recenzję.... wątek zamknięty Skoro pisze tą recenzję, to działanie WidocznejStrony wzbudziło moje...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2019

Rzetelna, terminowa i bardzo fachowa usługa. wątek zamknięty Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Pan Tomasz jest bardzo rzetelnym...
~Właścicielka biura rachunkowego
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 grudnia 2018

Polecam firmę Widocznastrona.pl wątek zamknięty Widocznastrona.pl to firma w 100%-tach godna polecenia. Przekazuję moje...
~Mister Shoe
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 listopada 2018

Widoczna strona - polecamy wątek zamknięty Polecamy wszystkim zainteresowanym współpracę z Panem Tomaszem. Szybki...
~Procorr
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 września 2018

Polecam wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, znakomity kontakt z Panem Tomaszem, jakość wykonywania...
~Malwina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 września 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry