Widok
wieeeelkie dziękuję Sławku:)
Przypadek sprawił, że trafiłam na lekcje "doszkalające" do Sławka :) Cały kurs zrobiłam w innej szkole, która nie przygotowała mnie do egzaminu. Dzięki Sławkowi nauczyłam się parkować ;) i jeździć po trasach egzaminacyjnych "z zamkniętymi oczami" ;), a także mile spędziłam czas. Sławek jest rewelacyjnym Instruktorem - opanowanym, inteligentnym, z dużą wiedzą i rewelacyjnym poczuciem humoru :P
Zdałam na drugim razem. Pierwszy raz pokonał mnie stres, ale drugi raz przejechałam w spokoju, pomimo krzyków, szarpania kierownicą i hamowania, po którym zatrzymywałam się czołem na przedniej szybie zafundowanych przez stuletniego Pana Egzaminatora.
Sławku, dziękuję Ci za świetne przygotowanie i sympatycznie spędzony czas :) Dzięki Tobie "na stare lata" zrobiłam w końcu prawo jazdy :)
Zdałam na drugim razem. Pierwszy raz pokonał mnie stres, ale drugi raz przejechałam w spokoju, pomimo krzyków, szarpania kierownicą i hamowania, po którym zatrzymywałam się czołem na przedniej szybie zafundowanych przez stuletniego Pana Egzaminatora.
Sławku, dziękuję Ci za świetne przygotowanie i sympatycznie spędzony czas :) Dzięki Tobie "na stare lata" zrobiłam w końcu prawo jazdy :)
Moja ocena
ARTOM nauka jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: -
czas trwania kursu: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6