Widok
jakie w naszym kraju? wymienilem te dwie marki z racji tego ze sa latwo dostepne u nas i ceny niewygorowane jak za ta jakosc. a to ze mam treki to czysty przypadek i z czasem dopiero zauwazylem ze sa warte ceny. poza tym jak kupowalem u nas rame mtb to za te pieniadze mialem bardzo maly wybor dlatego kupilem model 8500, a z szosa to byla okazji wiec nie chcialem jej zmarnowac, ale jakos ze troche juz przejechalem to moge z pelna odpowiedzialnosci polecic.
Krzyzak,
kazdy wie, ze jezdzisz na Trekach, ale mysle, ze oprocz Treka i Scota sa inne dobre rowerki, ktore nie koniecznie sa tak drogie jak dwie wspomniane marki.
Lubie Treki, Scoty, Cannondale'a i tak dalej, ale jak chcesz kupic porzadny rower na wyokim osprzecie, to te marki sa po prostu za drogie - za duzo placisz za nazwe (chyba, ze o to wlasnie chodzi, posiadaczowi takiego bika :)
kazdy wie, ze jezdzisz na Trekach, ale mysle, ze oprocz Treka i Scota sa inne dobre rowerki, ktore nie koniecznie sa tak drogie jak dwie wspomniane marki.
Lubie Treki, Scoty, Cannondale'a i tak dalej, ale jak chcesz kupic porzadny rower na wyokim osprzecie, to te marki sa po prostu za drogie - za duzo placisz za nazwe (chyba, ze o to wlasnie chodzi, posiadaczowi takiego bika :)
tralalala napisał(a):
> sztyca 410 ?? mi u żuchlińskiego powiedzieli, że nie ma
> dłuższej niż 400 a jak chce mieć dluższą to mam se iść do
> chydraulika
trzeba było zapytać czy ma jakiegoś zaufanego. ;D
Widać wie co mówi... http://www.roox.at/COMPONENTS/COMPONENTS/Seatpost_overview.htm
> sztyca 410 ?? mi u żuchlińskiego powiedzieli, że nie ma
> dłuższej niż 400 a jak chce mieć dluższą to mam se iść do
> chydraulika
trzeba było zapytać czy ma jakiegoś zaufanego. ;D
Widać wie co mówi... http://www.roox.at/COMPONENTS/COMPONENTS/Seatpost_overview.htm
;)
19,5 albo ew. 21,5 ale musialbys zrobic przymiarke, bo tak trudno ocenic. dlugie mostki sa, ritchey, itm, fsa i wiele innych ma modele do 140mm, takze wybor masz duzy. ja jak pisalem wczesniej mam 180cm, rame 17,5, sztyce 410mm (ale sporo zapasu) i mostek 120mm (-10st) i to jak dla mnie bardzo dobra specyfikacja i na spokojne przejazdzki i na wyscig.