Widok

wilgotna ściana w przedpokoju... jak to zakryć???

Ściana przedpokoju łączy się z łazienką przez co non stop mamy na niej wilgoć - powodem tego jest umieszczony w łazieńce akurat po tej stronie prysznic. Wygląda to okropnie. Malowaliśmy już kilka razy ale bezskutecznie. Jak można temu zaradzić? co położyć na nią od strony przedpokoju aby ładnie wyglądało i nie wyłaziła ta paskudna wilgoć??
myślałam o jakiś płytkach ale pewnie przez mokra ścianę będą odpadać...tapeta tez ...
prosze o rady :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam fugi posmarowac plynem ktory nieprzepuszcza wody,najlepiej jak cos robic to od strony lazienki
jest wilgoć zaraz pojawi się grzyb:/,co tam macie od strony prysznica ?płytki ,farbe?
trzeba zlikwidować przyczynę czyli od strony łazienki chyba ze sąsiad z góry zalewa .proszę o kontakt 507335079 a na pewno coś poradzimy
prysznic jest od strony łazienki..i pewnie przez fugi przechodzi woda bo rury są całe...a co to za płyn co nie przepuszcza wilgoci? jak się nazywa?
PŁYN DO FUG TO ZWYKŁY DELFIN ALE TO NIE JEST PRZYCZYNA TEGO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zakrywac sciany tylko osuszyc z firmą profesjonalną https://www.osuszanie-slim-pol.pl/osuszanie-scian-instrukcja-krok-po-kroku/ tynk zerwac, otynkowac i zamalowac na nowo. a sciane od strony prysznica zabezpieczyc przed przenikaniem wilgoci np fugi zabezpieczyc

Inne tematy z forum Remont - porady

Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku. Chciałam Państwa zapytać...

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (125 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

Jaka podłoga do mieszkania? (57 odpowiedzi)

Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Zastanawiamy się jaką podłogę wybrać. Opcji jest...

do góry