Widok

winietki - jak zrobić

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć,

Będę sama przygotowywała winietki na wesele. Czy macie może plik w formacie word ze wzorem jakiś winietek? Szczególnie zależy mi na wymiarach aby po wydrukowaniu można było wyciąć i złożyć.
Bedę wdzięczna za pomoc!
I jeszcze jedno pytanie. Postanowiłam wykonać winietki samodzielnie bo częśc gości nie potwierdziła z kim przyjdzie. Koledzy mojego Narzeczonego powiedzieli, ze bedą z dziewczynami ale jeszcze sami nie wiedzą z kim. Dlatego nie zamawiam winietek bo nie wiedziałabym co wpisać na niektórych. Czy macie podobne problemy? Jak je rozwiązujecie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję, właśnie dotarł Twój meil, zanim zobaczyłam że wrzuciłaś plik :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie ,
poprosiłabym również o taki wzór na winietki.
Pozdrawiam serdecznie
Meg
oto e-mail
megi-z@tlen.pl
mozna sciagnac stad

https://www.dropbox.com/s/7iokm1z0aunk88x/Winietki.zip

myślałyście o jakichś kartkach z podziękowaniami po ślubie w dodatku do winietek? W sklepie HIMSY papeteria okazjonalna znalazłam piękne wzory, wybrałam kolekcje Photo, ze swoimi ślubnymi zdjęciami, wyślemy gościom zaraz po ślubie, żeby mieli pamiątkę.

Udzielamy prawdziwych pożyczek dla firm i osób fizycznych. Możesz ubiegać się o kwotę do 100 000 USD jako osoba fizyczna i 1 000 000 USD jako podmiot lub firma współpracująca. Nasze usługi są oryginalne i dobrze udokumentowane do celów prawnych.

Kontakt e-mail: premiumbond_pba@execs.com

Skontaktuj się z nami już dziś, jeśli potrzebujesz pożyczki.
do góry