Widok

witam

poznam marynarza wiola117@tlen.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spytam z czystej ciekawości: czemu akurat marynarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
proste marynarze ja krecą Moze miec kilku , marynarze nie siedza ciagle w domu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aha...moralnie podłe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ty, Halewicz jakieś głupie pytania zadajesz... No nie wiesz po co? "Nie będę musiała pracować, bo marynarze z reguły dość dobrze zarabiają, nie będzie go praktycznie w domu, więc będę mogła balować do woli a i spokój będzie, bo nikt nie będzie brzęczał nad głową, że mam obiad ugotować albo posprzątać po sobie ten syf, co zrobiłam w łazience" :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To już skrajną bezczelnością jest pisać takie ogłoszenie, jeśli taka była intencja tej "pani".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hal, a jakie inne przesłanie może z niego płynąć? Jeśli kobieta uzależnia swoją miłość od zawodu, w którym pracuje jej potencjalny wybranek, to co może mieć na myśli? Gdyby napisała "szukam prezesa dużego przedsiębiorstwa z grubym portfelem, który często jeździ w delegacje" nie brzmiałoby to podobnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O tempora, o mores...co więcej można napisać?
Nie jestem jakiś pruderyjny i naprawdę mało mnie zajmuje, co dwoje dorosłych ludzi robi w łóżku - ale prostytucja tego rodzaju i moralny rynsztok wkurzają mnie za każdym razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale to nie jest wpis na poważnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już sam nie wiem, co jest, a co nie jest na poważnie w tego typu ogłoszeniach. Jak poczytałem ogłoszenia "towarzyskie" o "analnym połyku" itp., to naprawdę...ziemniaki mi się w piwnicy luzują.
Jeśli komuś pasuje taki związek, odezwie się do niej i nic na to nie poradzisz, Hal :)
Nie szukaj zwykłego marynarza!!! Weź się za pierwszego oficera albo kapitana!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kapitan może być za stary... chociaż... z drugiej strony szybko mu się "zejdzie" i można będzie poszukać następnego...
:o)0
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

do góry