Widok

witaminy i suplementy

Witam Panie,
w mojej diecie brakuje witamin i najważniejszych witamin. Wiem, że powinnam się zdrowiej odżywiać ale nie mam za dużo czasu a i chęci słabe ;)
Bierzecie coś na wzmocnienie organizmu, co działa i to zdrowo? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście nie lubię łykać tab. wiec stosuje Plusssz Magnez, ale są i inne np. Potas czy witamina C. Musisz dobrać do siebie czego najbardziej Ci potrzeba :)
dobra pani magister poleci cos konkretnego, ta padma, czy body max sa dobre ,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Ja moge polecic ze swojej strony Padme Basic super zestaw zioł w kapsułkach przeznaczona jest dla osób, które chcą wspomóc siły obronne organizmu, na przykład w okresach jesienno – zimowych i wczesno-wiosennych, w okresie rekonwalescencji lub osłabienia organizmu.
PADMA BASIC - przeznaczona jest także dla osób, które chcą wspomóc układ krążenia i sprawność naczyń.
Jak nie te z tv to które? :) Powinnam zapytać w aptece? To pewnie mi poleci to co w tv ;)
Tak jak pisze na dietę nie bardzo mam czas, poza tym jestem bardzo wybredna co do jedzenia.
ogolnie witaminy powinnas uzupelniec poprzez diete, ale jezeli nie jestes w stanie przygotowywac urozmaiconych dan to suplementami uzueplnisz jednka w niewielkim stopniu, na sobie sprawdzilam body max, mi pasuje, jednak kazdy organizm potrzebuje czegos innego i w innych dawkach, nie polecam wit ktore reklamuje w tv, zwartosc wit w tych tabletkach jest niewielka i w niewielkim stopniu wchłaniana przez organizm
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry