Widok
wizyta u tej pani nic nowego do mojego życia nie wniosła..
.. za to uszczupliła trochę portfel. miałam wrażenie jakbym wpadła na pogaduchy do koleżanki, która chciała się wygadać - pochwalić co u niej słychać. trochę za mało chyba ta pani słucha, a za dużo sama mówi. żadnych konkretnych, konstruktywnych wniosków. przyszłam po poradę, jak rozwiązać pewien problem, a całą wizytę pani psycholog zajęło ustalanie tylko tego, że powinnam go rozwiązać,a nie jak to zrobić, po czym gdy wizyta już się skończyła, pani psycholog powiedziała że jak już go rozwiążę to mogę przyjść i będziemy dalej rozmawiać. pytanie tylko po co mam wtedy przychodzić skoro już sama rozwiążę ten problem? wizyta u tej pani jest droższa niż u innych "przeciętnych" psychologów, za tę cenę oczekiwałam trochę większego zaangażowania i bardziej profesjonalnej usługi. może innym ta pani pomaga, mi niestety nie pomogła.
Moja ocena
Gabinet psychologiczny
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: -
3.0
* maksymalna ocena 6
też byłam u Pani Agnieszki. I dla mnie najważniejsze było to, że zmuszała mnie do samodzielnego poszukiwania rozwiązania - to było okropnie trudne, w zasadzie najtrudniejsze. W tym mi pomagała z ogromnym zaangażowaniem. Gdyby mnie dała gotowe rozwiązania uznałabym ją za niekompetentną. Przez swoje przykłady nakierowywała mnie na rozwiązania - to był sposób na to jak znaleźć moje własne rozwiązanie.
Niestety to bolało ... bolało, że tak nie potrafię.
Ja uważam, że każda minuta z Panią Agnieszką jest warta swojej ceny.
Niestety to bolało ... bolało, że tak nie potrafię.
Ja uważam, że każda minuta z Panią Agnieszką jest warta swojej ceny.