Widok

włamanie do domu

tak jak w tytule z soboty na niedziele na ul.miodowej doszło do włamania ,chałupa spląndrowana doszczędnie właścicieli nie było mieli sporo czasu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nagrywać i monitorować możesz tylko swoja nieruchomość wiec do puki nikt nie wejdzie ch...a będziesz widział
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie otwierać obcym i pilnować się... Dzisiaj napadli na jubilera we Wrzeszczu. Nie mieli skrupułów. Pomyślcie jakby tak do domu wparowali...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam nie przesiadam z nosem w oknie ale dzisiaj w okolicy ulicy Pszennej widziałam już chyba ze 20 razy ten sam samochód od godz. 15 .Nie chce podawać marki aby nikogo niesłusznie nie wpartolić na minę ale wydaje mi się iż można i pojechać do sklepu,myjnię kosmetyczki kochanka zaś do sklepu zaś do kochanka...ale to wciąż chyba za mało więć drodzy sąsiedzi oczy szeroko otwarte bo coś się kroi,

Za tydzień będę miał założone 5 kamer z najlepszej półki i będę sprawdzał dam sobie czas i wam odpowiem co za śmieci jezdza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maciek jesteś chyba osaczony idź kraść drzewo do lasu lepiej na tym wyndziesz

nie to pisuary biorcy 500+ nie roby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ziomek z okolicy
2021-01-21 12:01:47
Podobno jakaś grupa włamywaczy grasuje po Baninie czarnym mercedesem i obserwują domy przez lornetkę. Sąsiadka ostatnio spłoszyła ich jak podeszła i się spytała co tutaj robią...
Dzięki za informacje, ale czy sąsiadka zapamiętała chociaz numery, nie całe bo to zroumiałe ale początek i jaki to mercedes suv,kombi stary nowy itd. zawsze to pomocne w obserwacji bo też zauważyłem auto ciemne tylko nie mercedes.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno jakaś grupa włamywaczy grasuje po Baninie czarnym mercedesem i obserwują domy przez lornetkę. Sąsiadka ostatnio spłoszyła ich jak podeszła i się spytała co tutaj robią...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czasem warto trochę dołożyć i zainwestować w drzwi antywłamaniowe. Polecam wpis https://www.najlepszeotwieranie.pl/jakie-drzwi-antywlamaniowe-rodzaje o tym jak takie drzwi wybrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Maciej ja myślę byś przestawił patrol i zabrał "kumpli" na inna wioskę ....

no pewnie, do tego rozdają ludziom noże i pistolety żeby sie mordowali. a prawnicy wysyłają kochanki mezczyznom żeby zwiekszyc ilosc rozwodów. współczuje doświadczeń!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skarbnik
2020-12-05 09:12:42
no tak Maciek najpierw wysyłają włamywaczy, a potem stawiają patrol ....to dobre jest ....
Stare jak świat i skuteczne...patrol w daczjach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no tak Maciek najpierw wysyłają włamywaczy, a potem stawiają patrol ....to dobre jest ....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przy Lotniczej patrol interwencyjny postawiła agencja ochrony z Gdańska. Zakładają alarmy bądź podłączają się do alarmu w domu i przyjeżdżają w kilka minut, gdy włączy się sygnał alarmowy. Numer do przedstawiciela ochrony 608 385 780; maciej.antonczyk@security.gd.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czy się trochę uspokoiło z tymi włamaniami??Jeszcze dziwi mnie to ze teraz dzieciaki w domach siedzą a oni sie włamują.Stach normalnie o dzieci

nie to typowe pisuary
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To wszystko wina Kaczyńskiego !!!
Jak był Tusk, to tak bezczelnie nie kradli. Teraz policja walczy ze strajkujacymi kobietami, a nie zlodziejami
Kaczyński musi odejść !!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie bardzo

~anonim 37.47.233.* nowy post
(2 dni temu)
Niedawno władza strzelała z gumowych do górników. To była władza w państwie teoretycznyn, jak mówił sienkiewicz u sowy.
skomentujpopieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pisowska świnio ile jeszcze? ile lat mineło i..............mamy syf najwiekszy w historii . Głupi jestes czt slepy albo głuchy. Nie osmieszaj się!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Czy tego
do góry