Widok

wódka "Dębowa"najtanie kupię

Kupię Temat dostępny też na forum:
gdzie najtaniej dostać ww wódeczkę......z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm... uwazasz ze jest dobra? ja sie zatrułam nia 2 razy :(
Ja bym nie wypiła taką vódkę..Serdecznie pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moim zdaniem jest smaczna w dodatku nie pachnie wódką,a nastepny dzień czuję się wyśmienicie---wymioty mam po bolsie,panu tadeuszu i finlandii--luksusowa smakowo i w ogóle za ciężka.....dębowa kosztuje w sklepach 37 zł.dlatego szukam jej w innej kwocie
swoją drogą z narzeczonym co weekend pilliśmy każdy rodzaj ww wódki i ostatecznie padło na Dębową----rozrabiany spirytus---na moim weselu to nie ten rodzaj wesela
ja własnie miałam "zgon" po debowej :( wiesz, przepraszam, ze tak pisze, ale powinnas brac pod uwage głownie preferencje gości i to co oni pija/preferuja, a nie to co Ty.... pozdrawiam
ok.dzięki za radę,ale obawiam się że moi goście przeważnie piją cięzkie alkohole whiskey...w tym tonie---moi goście to ludzie do 40 więc to tyle---raczej chodziło mi o miejsce gdzie dostać taką wódkę taniej aniżeli o rady--

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry