Widok

wódka weselna

Wesele Temat dostępny też na forum:
Pamiętam że kiedyś jakaśfirma produkowała taką wódke która miała butelki odrazu z motywem weselnym , czy ktoś pamięta co to była za wódka z jakiej firmy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.polanin.com.pl/products.php?category_path=24 prosze
dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
Syf. Kup sobie normalną, etykiety na allegro w zestawie np. 100 sztuk i sama pooklejaj. Nie kupuj takiej dziadowskiej wódki! Tam może być w środku wszystko :)

My mieliśmy "Sobieskiego" 0,5 litra. Etykiety weselne sami sobie podoklejaliśmy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

My kupiliśmy "Luksusową" 0,5 liczone na osobę i do tego etykiety do naklejenia z allegro.
Poza tym w Makro widziałam wódkę weselną, z gotowymi etykietami ślubnymi, ceny nie pamiętam dokładnie, ale chyba kosztowała 22/ 23 zł za 0,5.
ja z żoną mieliśmy również Luksusową, ale bez etykiet. za to żona przygotowała własnoręcznie zawieszki. bez allegro się jednak nie obeszło, bo trzeba było materiały kupić :) ale jak ktoś już chce etykiety, to tam właśnie jest tego multum. w każdym razie wiem jak trzeba liczyć każdą złotówkę na wesele, wiec polecam luksusową - my z żoną kupiliśmy bezpośrednio od producenta ze zniżką. proponuję wejście na stronę i zajrzenie tam.
A moglbys podac strone tego producenta?
my kupiliśmy bolsa 0,5 i na allegro takie małe wstążeczki ze ściągaczem (50 szt chbta z 5zł)w kolorze ecru (wystepuja w różnych) na szyjkę butelki.Strasznie mi sie nie podobają naklejki na wodke brrrr...
np.
http://www.polmos.wroc.pl/ofert-dobra-wodka.html

Wyjątkowy dzień, wyjątkowa chwila”

KATALOG Wódek Weselnych

Szanowni Państwo,

Pragniemy zaproponować Państwu możliwość zakupu wódek na wyjątkowe okazje świętowania w gronie rodziny i przyjaciół.

Kupując jednorazowo u dystrybutora detalicznego
min. 75 butelek jednej z promowanych marek
otrzymacie Państwo:

* przy zakupie Książęca Wódka Polska 500 ml – 4 but. Książęcej Wódki Polskiej 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Special Bitter 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus 500 ml – 4 but. Krakusa 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Bona Vodka 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Faust Vodka 500 ml – 4 but. Fausta 500 ml gratis + upominek w postaci
1 but. Faust Cranberry 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Wratislavia 500 ml – 4 but. Wratislavia 500 ml gratis + w postaci 1 but. Wratislavia 700 ml w tubie dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus Exclusive 500 ml –
4 but. Krakus Exclusive 500 ml gratis + upominek w postaci kompletu szklanek Krakus
Exclusive (12 szt.) dla Pary Młodej

Przy zakupie 15 but. wybranej marki powyżej
75 szt. otrzymacie Państwo dodatkową butelkę gratis.

Z uwagi na przepisy prawne, zakupy muszą być realizowane w punktach sprzedaży detalicznej, posiadające zezwolenie na sprzedaż produktów
pow. 18%alk. Cena wyrobu jest uzależniona od
czasu i miejsca. Nasz Przedstawiciel Handlowy
wskaże Państwu punkt sprzedaży najkorzystniejszy
dla Państwa, wraz z aktualną ceną sprzedaży,
wyjaśni szczegóły promocji oraz przekaże nagrody przewidziane regulaminem promocji.

KONTAKT
W sprawie zakupów weselnych proszę o kontakt:

* Dział Obsługi Klienta który wskaże kontakt
z Przedstawicielem Handlowym i pomoże zrealizować zamówienie
- tel. +48 / 71 34 74 114 / 115 / 117

* dla Klientów z regionu Polski centralnej
- tel. kom. +48 / 782 822 203

* dla Klientów z regionu Polski zachodniej
- tel. kom. +48 / 782 822 205

* dla Klientów z regionu Polski południowej
- tel. kom. +48 / 782 822 204

Zapraszamy do zapoznania się z folderem promocyjnym „Wódki weselne”, w którym przedstawiamy nasze doskonałe PRODUKTY na specjalne okazje i nie tylko.
np.

http://www.polmos.wroc.pl/ofert-dobra-wodka.html

Wyjątkowy dzień, wyjątkowa chwila”

KATALOG Wódek Weselnych

Szanowni Państwo,

Pragniemy zaproponować Państwu możliwość zakupu wódek na wyjątkowe okazje świętowania w gronie rodziny i przyjaciół.

Kupując jednorazowo u dystrybutora detalicznego
min. 75 butelek jednej z promowanych marek
otrzymacie Państwo:

* przy zakupie Książęca Wódka Polska 500 ml – 4 but. Książęcej Wódki Polskiej 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Special Bitter 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus 500 ml – 4 but. Krakusa 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Bona Vodka 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Faust Vodka 500 ml – 4 but. Fausta 500 ml gratis + upominek w postaci
1 but. Faust Cranberry 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Wratislavia 500 ml – 4 but. Wratislavia 500 ml gratis + w postaci 1 but. Wratislavia 700 ml w tubie dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus Exclusive 500 ml –
4 but. Krakus Exclusive 500 ml gratis + upominek w postaci kompletu szklanek Krakus
Exclusive (12 szt.) dla Pary Młodej

Przy zakupie 15 but. wybranej marki powyżej
75 szt. otrzymacie Państwo dodatkową butelkę gratis.

Z uwagi na przepisy prawne, zakupy muszą być realizowane w punktach sprzedaży detalicznej, posiadające zezwolenie na sprzedaż produktów
pow. 18%alk. Cena wyrobu jest uzależniona od
czasu i miejsca. Nasz Przedstawiciel Handlowy
wskaże Państwu punkt sprzedaży najkorzystniejszy
dla Państwa, wraz z aktualną ceną sprzedaży,
wyjaśni szczegóły promocji oraz przekaże nagrody przewidziane regulaminem promocji.

KONTAKT
W sprawie zakupów weselnych proszę o kontakt:

* Dział Obsługi Klienta który wskaże kontakt
z Przedstawicielem Handlowym i pomoże zrealizować zamówienie
- tel. +48 / 71 34 74 114 / 115 / 117

* dla Klientów z regionu Polski centralnej
- tel. kom. +48 / 782 822 203

* dla Klientów z regionu Polski zachodniej
- tel. kom. +48 / 782 822 205

* dla Klientów z regionu Polski południowej
- tel. kom. +48 / 782 822 204

Zapraszamy do zapoznania się z folderem promocyjnym „Wódki weselne”, w którym przedstawiamy nasze doskonałe PRODUKTY na specjalne okazje i nie tylko.
w makro widziałam takie wódki z wygrawerowanym obrazkiem itp. kilka wzorów. śliczne ale drogie... nie wiem jaka firma je produkuje. ale wole naklejki kupić za pare złotych i troche tańszą wódke
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
jakies nowe opinie nt wódki Polanin?
image
MÓJ DOSTAWCA WÓDKI NA WESELE NAWALIŁ !!!!!!! :(

Dlatego proszę was o kontakty może być tu bądż na maila kaia_nr1@poczta.onet.pl
image
Nam też bardzo podobają się te butelki ( satynowane szkło w zarysie tańcząca para a pod spodem imiona) ale obawiamy się zawartości :/

Postanowiłam ,że kupię 3 butelki jedną dam bratowej i bratu żeby przy okazji jakiejś imprezki posmakowali a dwie pozostałe zatrzymam dla siebie i będę robić znajomym degustację hehe.

Ja niestety nie jestem w stanie odróznić żytniej od absoluta :D....
wódka jak wódka zapach mnie odrzuca :)
image
Czy ktoś moze polecic gdze kupic taniej wódke? np.de lux lub inna w o trojmiescie .bądz odkupie w dobrej cenie ..email nenik1@wp.pl
SELGROS
Luksusowa - 17.06zl
Czysta de lux - 16.83 zl
selgros dziś kupione czysta de lux w nowych łądnych butelkach, bardzo dobra wódka, koszt 0,5l 16,17zł bez koncesji - POLECAM :)
Na weselu liczą się koszty, więc każdy szuka cięż kosztów na czym się da. Ja u siebie miałam białą żubrówkę i wszyscy goście byli zadowoleni. Żubrówka jest w przystępnej cenie, nie to co jakieś wymyśle zagraniczne wódki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to za różnica czy kupisz wódke za 17. 30 zł czy 18? a nawet 19 zł? Ja rozumiem, że każdy chce zaoszczędzić, ale kupując na promocjach ile zaoszczędzicie 5zł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Posiadam 60 butelek Żubrówki Białej chętnie odsprzedam
więcej informacji na email;
wiki18.18@o2.pl
ooo !!! żubrówka biała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
żubrówka biała - mniaaam! u mnie była i się sprawdziła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas był Pan Tadeusz, niezła w smaku i super butelka, idealna na wesele.
Polanin ma dobre wódki, a ta weselna ma dodatkowo fajną butelkę. Mi smakowała bardzo, tyle, że jak każda wódka musi być zimna.
U nas tez będzie weselna Polanina - jest ok. Butelka jest super na wesele extra.
u mnie maximus o,5 l ,bo wygodniej się nalewa z takiej butelki.

kupiłam w hurtowni janus w gdańsku,polecam,fajny rabacik.

Wzięliśmy tam też wina,a niedaleko jest także hurtownia piwa.
image

var bannersnack_embed={"hash":"bzujs7oep","width":728,"height":90,"t":1407699265,"userId":14794671,"
Większość wódek typowo weselnych (np. Polanina) jest w 0,5 l - ekonomiczniejsza butelka. Ale co kto woli
Gdzie można stacjonarnie tego Polanina kupić aktualnie???

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry