Widok

wódka weselna

Wesele Temat dostępny też na forum:
Pamiętam że kiedyś jakaśfirma produkowała taką wódke która miała butelki odrazu z motywem weselnym , czy ktoś pamięta co to była za wódka z jakiej firmy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.polanin.com.pl/products.php?category_path=24 prosze
dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
Syf. Kup sobie normalną, etykiety na allegro w zestawie np. 100 sztuk i sama pooklejaj. Nie kupuj takiej dziadowskiej wódki! Tam może być w środku wszystko :)

My mieliśmy "Sobieskiego" 0,5 litra. Etykiety weselne sami sobie podoklejaliśmy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

My kupiliśmy "Luksusową" 0,5 liczone na osobę i do tego etykiety do naklejenia z allegro.
Poza tym w Makro widziałam wódkę weselną, z gotowymi etykietami ślubnymi, ceny nie pamiętam dokładnie, ale chyba kosztowała 22/ 23 zł za 0,5.
ja z żoną mieliśmy również Luksusową, ale bez etykiet. za to żona przygotowała własnoręcznie zawieszki. bez allegro się jednak nie obeszło, bo trzeba było materiały kupić :) ale jak ktoś już chce etykiety, to tam właśnie jest tego multum. w każdym razie wiem jak trzeba liczyć każdą złotówkę na wesele, wiec polecam luksusową - my z żoną kupiliśmy bezpośrednio od producenta ze zniżką. proponuję wejście na stronę i zajrzenie tam.
A moglbys podac strone tego producenta?
my kupiliśmy bolsa 0,5 i na allegro takie małe wstążeczki ze ściągaczem (50 szt chbta z 5zł)w kolorze ecru (wystepuja w różnych) na szyjkę butelki.Strasznie mi sie nie podobają naklejki na wodke brrrr...
np.
http://www.polmos.wroc.pl/ofert-dobra-wodka.html

Wyjątkowy dzień, wyjątkowa chwila”

KATALOG Wódek Weselnych

Szanowni Państwo,

Pragniemy zaproponować Państwu możliwość zakupu wódek na wyjątkowe okazje świętowania w gronie rodziny i przyjaciół.

Kupując jednorazowo u dystrybutora detalicznego
min. 75 butelek jednej z promowanych marek
otrzymacie Państwo:

* przy zakupie Książęca Wódka Polska 500 ml – 4 but. Książęcej Wódki Polskiej 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Special Bitter 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus 500 ml – 4 but. Krakusa 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Bona Vodka 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Faust Vodka 500 ml – 4 but. Fausta 500 ml gratis + upominek w postaci
1 but. Faust Cranberry 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Wratislavia 500 ml – 4 but. Wratislavia 500 ml gratis + w postaci 1 but. Wratislavia 700 ml w tubie dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus Exclusive 500 ml –
4 but. Krakus Exclusive 500 ml gratis + upominek w postaci kompletu szklanek Krakus
Exclusive (12 szt.) dla Pary Młodej

Przy zakupie 15 but. wybranej marki powyżej
75 szt. otrzymacie Państwo dodatkową butelkę gratis.

Z uwagi na przepisy prawne, zakupy muszą być realizowane w punktach sprzedaży detalicznej, posiadające zezwolenie na sprzedaż produktów
pow. 18%alk. Cena wyrobu jest uzależniona od
czasu i miejsca. Nasz Przedstawiciel Handlowy
wskaże Państwu punkt sprzedaży najkorzystniejszy
dla Państwa, wraz z aktualną ceną sprzedaży,
wyjaśni szczegóły promocji oraz przekaże nagrody przewidziane regulaminem promocji.

KONTAKT
W sprawie zakupów weselnych proszę o kontakt:

* Dział Obsługi Klienta który wskaże kontakt
z Przedstawicielem Handlowym i pomoże zrealizować zamówienie
- tel. +48 / 71 34 74 114 / 115 / 117

* dla Klientów z regionu Polski centralnej
- tel. kom. +48 / 782 822 203

* dla Klientów z regionu Polski zachodniej
- tel. kom. +48 / 782 822 205

* dla Klientów z regionu Polski południowej
- tel. kom. +48 / 782 822 204

Zapraszamy do zapoznania się z folderem promocyjnym „Wódki weselne”, w którym przedstawiamy nasze doskonałe PRODUKTY na specjalne okazje i nie tylko.
np.

http://www.polmos.wroc.pl/ofert-dobra-wodka.html

Wyjątkowy dzień, wyjątkowa chwila”

KATALOG Wódek Weselnych

Szanowni Państwo,

Pragniemy zaproponować Państwu możliwość zakupu wódek na wyjątkowe okazje świętowania w gronie rodziny i przyjaciół.

Kupując jednorazowo u dystrybutora detalicznego
min. 75 butelek jednej z promowanych marek
otrzymacie Państwo:

* przy zakupie Książęca Wódka Polska 500 ml – 4 but. Książęcej Wódki Polskiej 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Special Bitter 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus 500 ml – 4 but. Krakusa 500 ml gratis + upominek w postaci 1 but. Bona Vodka 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Faust Vodka 500 ml – 4 but. Fausta 500 ml gratis + upominek w postaci
1 but. Faust Cranberry 500 ml dla Pary Młodej,
* przy zakupie Wratislavia 500 ml – 4 but. Wratislavia 500 ml gratis + w postaci 1 but. Wratislavia 700 ml w tubie dla Pary Młodej,
* przy zakupie Krakus Exclusive 500 ml –
4 but. Krakus Exclusive 500 ml gratis + upominek w postaci kompletu szklanek Krakus
Exclusive (12 szt.) dla Pary Młodej

Przy zakupie 15 but. wybranej marki powyżej
75 szt. otrzymacie Państwo dodatkową butelkę gratis.

Z uwagi na przepisy prawne, zakupy muszą być realizowane w punktach sprzedaży detalicznej, posiadające zezwolenie na sprzedaż produktów
pow. 18%alk. Cena wyrobu jest uzależniona od
czasu i miejsca. Nasz Przedstawiciel Handlowy
wskaże Państwu punkt sprzedaży najkorzystniejszy
dla Państwa, wraz z aktualną ceną sprzedaży,
wyjaśni szczegóły promocji oraz przekaże nagrody przewidziane regulaminem promocji.

KONTAKT
W sprawie zakupów weselnych proszę o kontakt:

* Dział Obsługi Klienta który wskaże kontakt
z Przedstawicielem Handlowym i pomoże zrealizować zamówienie
- tel. +48 / 71 34 74 114 / 115 / 117

* dla Klientów z regionu Polski centralnej
- tel. kom. +48 / 782 822 203

* dla Klientów z regionu Polski zachodniej
- tel. kom. +48 / 782 822 205

* dla Klientów z regionu Polski południowej
- tel. kom. +48 / 782 822 204

Zapraszamy do zapoznania się z folderem promocyjnym „Wódki weselne”, w którym przedstawiamy nasze doskonałe PRODUKTY na specjalne okazje i nie tylko.
w makro widziałam takie wódki z wygrawerowanym obrazkiem itp. kilka wzorów. śliczne ale drogie... nie wiem jaka firma je produkuje. ale wole naklejki kupić za pare złotych i troche tańszą wódke
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
jakies nowe opinie nt wódki Polanin?
image
MÓJ DOSTAWCA WÓDKI NA WESELE NAWALIŁ !!!!!!! :(

Dlatego proszę was o kontakty może być tu bądż na maila kaia_nr1@poczta.onet.pl
image
Nam też bardzo podobają się te butelki ( satynowane szkło w zarysie tańcząca para a pod spodem imiona) ale obawiamy się zawartości :/

Postanowiłam ,że kupię 3 butelki jedną dam bratowej i bratu żeby przy okazji jakiejś imprezki posmakowali a dwie pozostałe zatrzymam dla siebie i będę robić znajomym degustację hehe.

Ja niestety nie jestem w stanie odróznić żytniej od absoluta :D....
wódka jak wódka zapach mnie odrzuca :)
image
Czy ktoś moze polecic gdze kupic taniej wódke? np.de lux lub inna w o trojmiescie .bądz odkupie w dobrej cenie ..email nenik1@wp.pl
SELGROS
Luksusowa - 17.06zl
Czysta de lux - 16.83 zl
selgros dziś kupione czysta de lux w nowych łądnych butelkach, bardzo dobra wódka, koszt 0,5l 16,17zł bez koncesji - POLECAM :)
Na weselu liczą się koszty, więc każdy szuka cięż kosztów na czym się da. Ja u siebie miałam białą żubrówkę i wszyscy goście byli zadowoleni. Żubrówka jest w przystępnej cenie, nie to co jakieś wymyśle zagraniczne wódki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to za różnica czy kupisz wódke za 17. 30 zł czy 18? a nawet 19 zł? Ja rozumiem, że każdy chce zaoszczędzić, ale kupując na promocjach ile zaoszczędzicie 5zł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Posiadam 60 butelek Żubrówki Białej chętnie odsprzedam
więcej informacji na email;
wiki18.18@o2.pl
ooo !!! żubrówka biała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
żubrówka biała - mniaaam! u mnie była i się sprawdziła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas był Pan Tadeusz, niezła w smaku i super butelka, idealna na wesele.
Polanin ma dobre wódki, a ta weselna ma dodatkowo fajną butelkę. Mi smakowała bardzo, tyle, że jak każda wódka musi być zimna.
U nas tez będzie weselna Polanina - jest ok. Butelka jest super na wesele extra.
u mnie maximus o,5 l ,bo wygodniej się nalewa z takiej butelki.

kupiłam w hurtowni janus w gdańsku,polecam,fajny rabacik.

Wzięliśmy tam też wina,a niedaleko jest także hurtownia piwa.
image

var bannersnack_embed={"hash":"bzujs7oep","width":728,"height":90,"t":1407699265,"userId":14794671,"
Większość wódek typowo weselnych (np. Polanina) jest w 0,5 l - ekonomiczniejsza butelka. Ale co kto woli
Gdzie można stacjonarnie tego Polanina kupić aktualnie???

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry