Widok
no nie bardzo...
a interpretować to należy tak....
30 letni Krzysiu stwierdził że poza tym iż jest wolny ,(co należy rozumieć że nie ma żadnych przeciwwskazań i jest gotowy w każdej chwili do wstąpienia w związek małżeński ) to największą zaletą, którą mógłby oczarować swoją przyszłą wybrankę , zaimponować jej oraz jej rodzicom i znajomym jest to że....... nie ma kasy (a przez to chciał powiedzieć że ofiaruje swojej przyszłej połówce prawdziwą miłość , wierność i do końca życia będzie ją bawił i nosił na rękach tylko wskazane by było żeby miała kasę bo bez kasy w dzisiejszym świecie to g..... wychodzi )
a interpretować to należy tak....
30 letni Krzysiu stwierdził że poza tym iż jest wolny ,(co należy rozumieć że nie ma żadnych przeciwwskazań i jest gotowy w każdej chwili do wstąpienia w związek małżeński ) to największą zaletą, którą mógłby oczarować swoją przyszłą wybrankę , zaimponować jej oraz jej rodzicom i znajomym jest to że....... nie ma kasy (a przez to chciał powiedzieć że ofiaruje swojej przyszłej połówce prawdziwą miłość , wierność i do końca życia będzie ją bawił i nosił na rękach tylko wskazane by było żeby miała kasę bo bez kasy w dzisiejszym świecie to g..... wychodzi )
haaaaa WDR wspaniale to ujełas dziekuje masz racje bede wierny zónie bede ja kochał ale na rekach to nie bede nosił bo to przesada jesli idzie o kase to cos robie i cos zarabiam jesli idzie o szybki slub to tez ....musze sie zastanowic bo MOI KOLEDZY SA JUZ PO ROZWODACH nie tylko my jestesmy TACY ale i dziewczyny.....wspolczesne tez szukaja szybkiego miodu A ja chce miec zone do ktorej bede wracal tesknil za jej dotykiem usmiechem dusza i cialem za miloscią za to ze jest tylko moja i chce ja kochac do konca lubie dzieci wiec pragne miec trjeczkie i moga byc same dziewczynki ALE NIE ZACZNE BUDOWAC RODZINY BEZ KASY BO JAK NAPISALAS g . z tego wyjdzie a ze nie nawidze wyscigu do koryta no wiec moze mie przygarnie mila dziewczyna .........ktora ipowie chodz do mnie i sie o nic NIE MARTW
ja bym nie chciała za bogatego--stać by było go
na panienki na boku:)
mnie się marzy taki,co lubi gotowac!bo ja nie lubie....
albo ewentualnie niewybredny:)
średnio rzucający się w oczy
bo jak ktoś wodzi wzrokiem za moim ..to ja mnie może raczka wywinąć się
bogaci sa ..zmanierowani,nieepatyczni
załamują się jak biednieją
lepszy taki co z niejedna pieca chleb jadł i nie wymysla
bogactwo jest dla wyjątkowo madrych ludzi
reszte -psuje
---nie zartuje...
na panienki na boku:)
mnie się marzy taki,co lubi gotowac!bo ja nie lubie....
albo ewentualnie niewybredny:)
średnio rzucający się w oczy
bo jak ktoś wodzi wzrokiem za moim ..to ja mnie może raczka wywinąć się
bogaci sa ..zmanierowani,nieepatyczni
załamują się jak biednieją
lepszy taki co z niejedna pieca chleb jadł i nie wymysla
bogactwo jest dla wyjątkowo madrych ludzi
reszte -psuje
---nie zartuje...
BTW: W Twoim wieku byłem GUANiarzem, w pełnym tego słowa znaczeniu.
Potrzebowałem jeszcze kilku lat i jeszcze paru doświadczeń, żeby stać się mężczyzną. A i teraz: nie mam wyplenionego z siebie do końca GUANiarstwa. Miarą dojrzałości jest dostrzeganie tego. Miarą męskości - zapanowanie nad tym.
Może i Ty potrzebujesz czasu? Dobre wino nie dojrzewa w rok :D
Potrzebowałem jeszcze kilku lat i jeszcze paru doświadczeń, żeby stać się mężczyzną. A i teraz: nie mam wyplenionego z siebie do końca GUANiarstwa. Miarą dojrzałości jest dostrzeganie tego. Miarą męskości - zapanowanie nad tym.
Może i Ty potrzebujesz czasu? Dobre wino nie dojrzewa w rok :D
krzysiek coś dla ciebie
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sponsoring-sex/zasponsoruje-mezczyzne-ogl7648773.html
:)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sponsoring-sex/zasponsoruje-mezczyzne-ogl7648773.html
:)