Widok

wolny 30 latek

wolny bez kasy moze mie jakas wesola mila dziewczyna przygarnie na zawsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co z kasą zrobiłeś ? dziewczyna ma być kasą czy bez ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczna ma byc miła usmiechnieta .........a jak bedzie mila pomysl na kase to to pomoge rozkrecic biznes ale ja nie mam zadnego pomyslu no juz taki jestem nawet w tota nie gram
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dwie lewe ręce? Do pracy nie chodzisz, że bez kasy jesteś?
Jak ta dziewczyna ma być miła i uśmiechnieta, jak jeszcze ciebie będzie musiała utrzymywać? Jak długo jej usmiech utrzyma się na twarzy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakie dwie lewe ręce. Myślę, że nie szuka laski lecącej na kasę i tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wolny bez kasy - to jak to interpretować? To nie to samo co "Szukam wolnej bez kasy"
no nie bardzo...
a interpretować to należy tak....

30 letni Krzysiu stwierdził że poza tym iż jest wolny ,(co należy rozumieć że nie ma żadnych przeciwwskazań i jest gotowy w każdej chwili do wstąpienia w związek małżeński ) to największą zaletą, którą mógłby oczarować swoją przyszłą wybrankę , zaimponować jej oraz jej rodzicom i znajomym jest to że....... nie ma kasy (a przez to chciał powiedzieć że ofiaruje swojej przyszłej połówce prawdziwą miłość , wierność i do końca życia będzie ją bawił i nosił na rękach tylko wskazane by było żeby miała kasę bo bez kasy w dzisiejszym świecie to g..... wychodzi )
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Buehehe, jasne :)
haaaaa WDR wspaniale to ujełas dziekuje masz racje bede wierny zónie bede ja kochał ale na rekach to nie bede nosił bo to przesada jesli idzie o kase to cos robie i cos zarabiam jesli idzie o szybki slub to tez ....musze sie zastanowic bo MOI KOLEDZY SA JUZ PO ROZWODACH nie tylko my jestesmy TACY ale i dziewczyny.....wspolczesne tez szukaja szybkiego miodu A ja chce miec zone do ktorej bede wracal tesknil za jej dotykiem usmiechem dusza i cialem za miloscią za to ze jest tylko moja i chce ja kochac do konca lubie dzieci wiec pragne miec trjeczkie i moga byc same dziewczynki ALE NIE ZACZNE BUDOWAC RODZINY BEZ KASY BO JAK NAPISALAS g . z tego wyjdzie a ze nie nawidze wyscigu do koryta no wiec moze mie przygarnie mila dziewczyna .........ktora ipowie chodz do mnie i sie o nic NIE MARTW
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli jednak szukasz sponsora?
Opisaną przez Ciebie sytuację można zamknąć w jednym słowie. Utrzymanek.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
męska dziwka ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@~znafca meska dziwka ?

to wyjaśnij nam swój tok rozumowania bo o dziwkach z jednym partnerem na zawsze to jeszcze nie słyszałem - coś nowego....
no....sponsoring na czas nieokreślony ;PPPPP
...czyli utrzymanek. Po co do określenia czegokolwiek na siłę używać słów ku.w. , dz..ka ?
Krzysiu nasz wdr to nie kobieta!
(wiem,ze dużo na to wskazuje..,no cóz trzeba być tolerancyjnym:)

zycze ci znalezienia dobrej pracy.
haha :D przygonił kocioł garnkowi - ciebie za faceta bierze każdy nowy , mnie za kobietę tylko nasz nierozgarnięty Krzysiu ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żenujące....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
będe złośliwy .... ty oczywiście nie chciałabyś mieć bogatego , kochającego , faceta , który by cię utrzymywał ,wolisz się poświęcać i latać codziennie do roboty na 7:00 tudzież 10:00 odprowadzając wcześniej dzieci do przedszkola.
jakiego rodzaju jest mój nick?
rodzaju władcy!!!!!!!!!:)
a twój --nijaki!
jak chcesz być bezbłędnie zidentyfikowany dopisuj "PAN"
:)
albo -von

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry