Widok

wolontariat

chcialabym pracowac jako wolontariuszka. najlepiej w domu dziecka. ale nie wiem gdzie sie zgloscic. mozecie mi cos doradzic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ja pomagam w Hospicjum w Gdyni:P
pstryk:)
Ja ponownie podbijam. Czy ktoś wie gdzie w Gdyni można w ramach wolontariatu popracować z dziećmi? Albo wie jak skontaktować się z w/w Centrum Wolontariatu? Pisałam im maila, ale zero odzewu. Działa to w ogóle jeszcze?
Podbijam temat. Ja miałam szkolenia w CW w 2003 potem poszłam drogą wolontariatu indywidualnego i nie wiem czy i jak to dziś u nich funkcjonuje. Ktoś wesprze wiedzą? :)
Nie jestem pełnoletnia, ale bardzo chciałabym pracować w domu dziecka jako wolątariuszka, gdzie mogę się zgłosić?
Niestety jak nie jesteś pełnoletnia to z dziećmi nei możesz pracować,ale np. od 16 roku życia przyjmują na wolontariat do Domów Spokojnej Starości. Jeśli chodzi o wolontariat to polecam Plcówkę Opiekuńczo-Wychowawczą na Abrahama w Gdańsku. Co prawda są tam chore dzieciaczki, ale za to bardzo kochane, a praca z nimi daje wiele radości.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (17 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Czy feromony działają (89 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry