Widok

woskowanie

stanowczo nie polecam! usługa wykonana niedbale, próbowano mi wmówić że to moja wina a w trakcie woskowania okazało się że używają nowego nie sprawdzonego wosku, mam nadzieje że uczulenia nie dostane. Całość wykonana niedbale, pani się tłumaczyła że to przez to że mam włoski za krótkie a maja ponad 7 mm, większość wosku zostawała na nodze nie na plastrze. Atmosfera ogólnie nie miła i nie sprzyjająca relaksowi, rozmowy właścicielki z innymi paniami było bardzo dobrze słychać w niby intymnym gabinecie.Jawnie wynikało z nich że niektóre panie które przenosiły z wyprzedzeniem terminy zabiegów nie zostaną więcej przyjęte i ich kupony lub karnety przepadną. Ogólne wrażenie nie za miłe i nigdy nie skorzystam z żadnych usług tego gabinetu.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Witamy,
nie zaszkodzi napisać parę słów sprostowania.

Po pierwsze: Kupon Pani został wydłużony o cały miesiąc z powodu braku wzrostu włosa. Sama Pani przyznała że przyrost włosa jest u Pani znikomy. Po miesiącu włosów nadal nie było ale na życzenie klientki usługa została wykonana.

Po drugie: Przytoczyła Pani przekłamany obraz zasłyszanej rozmowy, wynikało z niej jasno że:
- osoby nie stawiające się na umówioną wizytę bez wcześniejszego powiadomienia tracą możliwość wykorzystania kuponu
- osoby przekładające wizytę, a posługujące się kuponem mają pełne prawo do skorzystania z usługi w dogodnym terminie (czego Pani jest przykładem)

Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry