Widok
wózek Jedo Fyn 4
hej
wiem,że o wózkach było już dużo wątków, dlatego nie pytam po raz kolejny "jaki wózek polecacie?" ;-)) tylko konkretnie o Jedo Fyn 4. Czy któraś z Was go ma i czy jesteście zadowolone?
byłam dziś w Mama i ja i z tego, co mi pan pokazywał wzięłam pod uwagę Mutsy Rider4 i Jedo Fyn 4. Cena istotnie sie różni, a w Jedo można zamontowac polecany fotelik Maxi-cosi, dlatego bardzo mi się spodobał. proszę o opinie
to ten wózek: http://www.wozki-jedo.pl/index.php?d1=9&d2=620&d3=-1&d4=0&id=1310&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=GmrbRBdr&k=0&dd=2&pp=1
wiem,że o wózkach było już dużo wątków, dlatego nie pytam po raz kolejny "jaki wózek polecacie?" ;-)) tylko konkretnie o Jedo Fyn 4. Czy któraś z Was go ma i czy jesteście zadowolone?
byłam dziś w Mama i ja i z tego, co mi pan pokazywał wzięłam pod uwagę Mutsy Rider4 i Jedo Fyn 4. Cena istotnie sie różni, a w Jedo można zamontowac polecany fotelik Maxi-cosi, dlatego bardzo mi się spodobał. proszę o opinie
to ten wózek: http://www.wozki-jedo.pl/index.php?d1=9&d2=620&d3=-1&d4=0&id=1310&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=GmrbRBdr&k=0&dd=2&pp=1
poza tym,ze ma mniejsze piankowe przednie kółka, to pewnie zbyt wieloma rzeczami sienie rózni od "mojego". Czy musiałas wnosić gdzies samą gondolkę z dzieckiem? Ja będę musiała zostawiać stelaż w piwnicy, a na górę (4te piętro bez windy) wnosić dziecko w gondolce. Myślałam,że w budce jest rączka do noszenia,ale są tylko szelki po bokach. Czy to jest wygodne?
My mamy ten wózek:
http://gz-zabik.pl/website/?page_id=86
kolor czerwono czarny. Kolor M Jest rewelacyjny. Do tej pory go używamy. Polski producent. Kontakt z nim rewelacyjny. Nawet po skonczonej gwarancji naprawił nam koło bezpłatnie.
http://gz-zabik.pl/website/?page_id=86
kolor czerwono czarny. Kolor M Jest rewelacyjny. Do tej pory go używamy. Polski producent. Kontakt z nim rewelacyjny. Nawet po skonczonej gwarancji naprawił nam koło bezpłatnie.
ja mam, a raczej miałam jedo fyn 4, teraz już używamy składanej spacerówki
ale wróćmy do jedo
jest to jeden z najlepszych głebokich wózków, bardzo dobry na zimę, nie znam nikogo, kto krytykowałby użytkowanie z gondolą, jest duża i ciepła, dodatkowo duzy kosz na zakupy (w Mutsy, bardzo mały kosz, a właściwie koszyk, maleńka jest też gondola); gorzej jest ze spacerówką jedo, wszyscy się skarżą na podwiewanie przy łączeniu budki z siedziskiem spacerówki, ale jak dla mnie i tak warto, tak twierdzę po roku użytkowania, cenowo też jest dość przystępny, w porównaniu do Mutsy czy BeBecar
tylko jest to ciężki wózek, gondola też nie jest super lekka, ale nie wiem, czy są jakieś dużo lżejsze
ale wróćmy do jedo
jest to jeden z najlepszych głebokich wózków, bardzo dobry na zimę, nie znam nikogo, kto krytykowałby użytkowanie z gondolą, jest duża i ciepła, dodatkowo duzy kosz na zakupy (w Mutsy, bardzo mały kosz, a właściwie koszyk, maleńka jest też gondola); gorzej jest ze spacerówką jedo, wszyscy się skarżą na podwiewanie przy łączeniu budki z siedziskiem spacerówki, ale jak dla mnie i tak warto, tak twierdzę po roku użytkowania, cenowo też jest dość przystępny, w porównaniu do Mutsy czy BeBecar
tylko jest to ciężki wózek, gondola też nie jest super lekka, ale nie wiem, czy są jakieś dużo lżejsze
Od 5 miesiecy nasza córka jezdzi jedo fynem,gondala duza ,wygodna z podwyzszeniem,kosz bardzo duzy,hamulec troche ciezko chodzi,budka cicha,co do ciezaru-no jest ciezki,wnosze najpierw corke,potem gondole a potem stelaz,czasem biore gondole z corka ale jest ciezko.inne wozki sa jeszcze bardziej ciezkie,acha wole chwycic za spod gadoli niz nosic za te szelki w szczegolnosci gdy w gondoli jest corka.Koła sa duze ,amortyzacja dobra,czesto jezdzimy po lesie i corka w srodku nie lata.Mamy kolor granatowo bialy.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za odpowiedź. Już sie bałam,że nikt nim nie jeździ ;-) więc pewnie jest kiepski. Co do wagi to pan w Mama i ja opowiadałam nam o róznych wózkach (w tym tez tych droższych jak Maxi0Cosi oraz mutsy) i mówił,że waga jest porównywalna. Nasze dziecko urodzi się w marcu, więc pewnie do gondoli nie zdążę juz go/ja zapakowac w grubym kombinezonie, bo na zime chyba akurat sie przesiądziemy do spacerówki. ale i tak dobrze,że gondola jest spora, bo oboje z mężem jesteśmy dosyć wysocy, więc dziecko też pewnie małe nie będzie ;-)
Co do spacerówki to podobała mi sie też ze względu na to,że wydawała się taka troche głebsza, przytulna. W sam raz na zimę. Np w Maxi-cosi wygladało to trochę jak krzesełko i myslę,że dziecko by marzło w takiej niezabudowanej spacerówce.
Co do spacerówki to podobała mi sie też ze względu na to,że wydawała się taka troche głebsza, przytulna. W sam raz na zimę. Np w Maxi-cosi wygladało to trochę jak krzesełko i myslę,że dziecko by marzło w takiej niezabudowanej spacerówce.