Widok

wózek blizniaczy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ma ktoś bądz zna kogoś kto miałby do oddania bądz odsprzedania wózek blizniaczy za niewielką opłatą,mam dwójkę maluchów 2 lata i 3 miesiące , czasami ciężko mi się poruszać jak muszę iść na zakupy bądz do lekarza,do niedawna wkładałam synka do gondoli razem z córką ale tam już bardzo mało miejsca i za duża waga wózek się ugina i w każdej chwili może się zarwać,najlepszy byłby jeden za drugim ale i takim obok siebie też się zadowolę.Proszę o info na @ gonus1@o2.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam do odsprzedania za 200zł wózek, który kupiłam w zeszłym roku za 650zł.Mam jeszce paragon za niego.Na dniach chcialam go wystawić na allegro ale najpierw chce go wyprać.Jest granatowy ale ja miałam 2 córcie i tez było dobrze.mój email maf2010@wp.pl napisz do mnie to Ci przeslę zdjęcie jesli jestes zainteresowana.pozdrawiamgf
ok juz masz wiadomosc na poczcie:)
czy ten wózek jest jeszcze aktualny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
po sześciu latach chyba już te dzieciaczki w wózku nie jeżdżą ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrzyłam niestety ceny mnie przerastają bo mój cały dochód na chwile obecną to 400 zł na 4 osoby rodzina pomaga nam jak może ale sami nie za dużo mają :( , mają swoje rachunki do płacenia
przykro mi nie mogę Ci go sprezentować choć bym chciala ale tez mam małe dzieci i nie pracuję,jesli sprzedam ten wózek to odrazu kupuje spacerówkę,która też jest mi potrzebna.Życzę powodzenia!
gf mogłabyś przysłać mi zdjęcia na @ byłabym wstępnie zainteresowana
image
Rozumiem :) było ogłoszenie do oddania niedawno taki "tramwaj" ale pani nie odpisywała na @ a pisałam do niej z 6 czy 7 razy potem ogłoszenie zniknęło a druga miała za 20 zł nie odbierała telefonu a jak juz odebrała to powiedziała że prześle mi foto i ani nie przesłała ani telefonu już nie odbiera,wogóle nie odbierała a z różnych kom dzwoniłam,narobiła mi tylko nadzieje ,nie rozumiem takich ludzi dlaczego tak robią,jakby mi napisała chociaż odwal sie wózka nie ma to bym zrozumiała a tak,szkoda słów na takich "miłych" ludzi.

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry