Widok
no i właśnie tego sie boję:(mąz natomias sie uparł na mutsy i nie chce słyszec o innym....fakt ze maja baaardzo bogate wyposażenie dodatkowe+koła skretne z mozliwościa blokady to mnie najbardziej przekonuje..kurde trudny wybór jednak ...fakt ze zarówno ja jak i maz bylismy dosc małymi dziecmi wiec moze nasza dzidzia tez nie bedzie olbrzymkiem ale jesli to bedzie problem ...
Ja używałam emmajlunga (miała go moja siostra) wózek jest ładny, bardzo dobrze się go prowadzi, ale ma jedną wadę jest bardzo cięzki. żadna z nas nie dawała rady go wnieść sama, chocby na 1 pietro. Drugą wadą jest to, że wózek ten jest bardzo chodliwy wśród złodzieji - oddaja takie wózki do komisów i dostają za niego min. 1000 zł. Komisy nie powinny przyjmować samej gondoli bądź spacerówki, ale niestety siła zysku i zarobku jest silniejsza i niż poczucie etyki u właścicieli komisu.
Jesli ktoś mieszka w domku i nie będzie musiał wnosić wózka, to jak najbardziej, niech kupuje, bo jest super.
Co do mutsy, to ma małą gondolę i spacerówka również nie nadaje sie na sezon zimy - monia. nasze dzieci zimą będa miały kilka miesięcy, więc jeszcze w wózkach będą jeździć. Ja też z początku chciałam Musty, ale już z tego względu nie chcę.
Jesli ktoś mieszka w domku i nie będzie musiał wnosić wózka, to jak najbardziej, niech kupuje, bo jest super.
Co do mutsy, to ma małą gondolę i spacerówka również nie nadaje sie na sezon zimy - monia. nasze dzieci zimą będa miały kilka miesięcy, więc jeszcze w wózkach będą jeździć. Ja też z początku chciałam Musty, ale już z tego względu nie chcę.
Miałam możliwość pojeżdżenia tym wózkiem... jeśli teren jest równy idzie jak po maśle wręcz marzenie.Jednak wozek ma słaba amortyzację :/ Jeśli Twoje maleństwo urodzi sie zimowa porą to faktycznie możesz szybko zmieniac wózek bo gondola jest troszkę mała.
pozdrawiam
pozdrawiam
\"Człowiek jest wielki nie przez to,co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
nie na teamt ale nie chce zakładac nowego wątku aby nie zasmiecac:
zastanawiamy sie nad wózkiem emmaljunga i mutsy choc bardziej cenowo nam odpowiada mutsy (uzywany zestaw oczywiście)czy moze któras z doswiadczenia wie czy rzeczywiscie spacerówka i gondola sa zbyt małe-to jedyne negatywne opinie na temat tych wózków jakie znalazłam?jesli macie jakies uwage bede wdzieczna
zastanawiamy sie nad wózkiem emmaljunga i mutsy choc bardziej cenowo nam odpowiada mutsy (uzywany zestaw oczywiście)czy moze któras z doswiadczenia wie czy rzeczywiscie spacerówka i gondola sa zbyt małe-to jedyne negatywne opinie na temat tych wózków jakie znalazłam?jesli macie jakies uwage bede wdzieczna