Widok

wózek tako

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym poznać opinie na temat wózków Tako. Planuję zakup modelu city voyager.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do MONIA:
Nie wiem jakim wózkiem jeździsz ale mylisz sie myslac ze Mutsy czy Polakiem który wymieniłam jeździ sie tylko po centrach handlowych....maja 30 cm srednice kol czyli najwieksza jaka jest obecnie na rynku majac na mysli wozki u nas dostepne(nie japonskie)a taka to srednica jest najwygodniejsza na zimowe zaspy i przejedzisz nimi wszedzie i po wszystkim,wiec nie sa to wozki do patrzenia.
monia. dzięki za opis, ja dopiero się wybieram do mama i ja, własnie po to sprawdzić te detale, o których pisałaś. bardzo mi się podoba kolor zielony tych wózków, kosz na zakupy tez jest dla mnie ok, wazne, że jest z materiału, a nie metalowy jak to jest przy Roanie czy emmajlungu, bo te sa cholernie nie wygodne.
Przy okazji sprawdzę ceny, bo jesli okaże się że są droższe niż na internecie , tzn powyżej 1000 zł, to zamówię ostatecznie przez internet. Oczywiście po uprzedniej jeździe w sklepie. Mi się podobają one, więc mam nadzieję, że je na koniec kupimy.

Jeszcze raz dziękuję za opis.
pozdrawiam

majls mojego męża przekonały:)nie wiem jedynie jak bedzie sie sprawował w praktyce ale spotkałam sie z opiniami w 2 sklepach (nie wiem tylko czy warto na nich bazować)że to polski emmaljunga tylko mniej naciagniete materiały i gorszej jakosci ale ze sie sprawdza jest jednym z najczesciej kupowanych:)
WÓZEK TAKO KIDDY CHROM
EL-Jot, wózek CAPRI PLUS
WÓZEK SCOUT OWAL II
GRACO Quattro Tour Delux
Który będzie najlepszy?

Scout to wózki z kiepskich materiałow psują sie, fajnym rozwiazaniem sa Capri plus, ale najlepszy z całej czworki to Graco, pomysłowy,dobrze sie prowadzi,duzy kosz,samonastawne koła.pozdrawiam
Graco QTD mozna kupic juz od 650 zl nowy do niego mialam taki spiworek dodawany byl kiedys gratis jest rewelacyjny przydaje sie od urodzenia jak ma 2 lata:)
http://allegro.pl/item230353961_nowy_spiworek_graco_promocja_.html
A co sądzicie o nestorze rambler. Mi bardzo sie spodobał. Właściwie ma wszystko to, co tako city voyager, ale waży sporo mniej.
Powiem Ci, że po ostatnim turne po sklepach z wózkami przekonałam sie do tego modelu;) Sprzedawcy jednogłośnie chwalili ten wózek.
Spora gondola, dobra amortyzacja, fajne i wytrzymałe materiały, dobrze przemyślana kwestia podnóżka, dużo miejsca w spacerówce, osłona przypinana na zatrzaski (posiada też zamek, co nie zmusza do ciągłego jej zdejmowania i zakładania), przekładana rączka, wygodne i proste składanie, moskitiera w tylnej części budki, pasy 5 punktowe....
Jestem już zdecydowana, czekam tylko na przypływ pieniążków;)

A macie jakieś opinie o implast driver 4xl?