Widok
Do MONIA:
Nie wiem jakim wózkiem jeździsz ale mylisz sie myslac ze Mutsy czy Polakiem który wymieniłam jeździ sie tylko po centrach handlowych....maja 30 cm srednice kol czyli najwieksza jaka jest obecnie na rynku majac na mysli wozki u nas dostepne(nie japonskie)a taka to srednica jest najwygodniejsza na zimowe zaspy i przejedzisz nimi wszedzie i po wszystkim,wiec nie sa to wozki do patrzenia.
Nie wiem jakim wózkiem jeździsz ale mylisz sie myslac ze Mutsy czy Polakiem który wymieniłam jeździ sie tylko po centrach handlowych....maja 30 cm srednice kol czyli najwieksza jaka jest obecnie na rynku majac na mysli wozki u nas dostepne(nie japonskie)a taka to srednica jest najwygodniejsza na zimowe zaspy i przejedzisz nimi wszedzie i po wszystkim,wiec nie sa to wozki do patrzenia.
monia. dzięki za opis, ja dopiero się wybieram do mama i ja, własnie po to sprawdzić te detale, o których pisałaś. bardzo mi się podoba kolor zielony tych wózków, kosz na zakupy tez jest dla mnie ok, wazne, że jest z materiału, a nie metalowy jak to jest przy Roanie czy emmajlungu, bo te sa cholernie nie wygodne.
Przy okazji sprawdzę ceny, bo jesli okaże się że są droższe niż na internecie , tzn powyżej 1000 zł, to zamówię ostatecznie przez internet. Oczywiście po uprzedniej jeździe w sklepie. Mi się podobają one, więc mam nadzieję, że je na koniec kupimy.
Jeszcze raz dziękuję za opis.
pozdrawiam
Przy okazji sprawdzę ceny, bo jesli okaże się że są droższe niż na internecie , tzn powyżej 1000 zł, to zamówię ostatecznie przez internet. Oczywiście po uprzedniej jeździe w sklepie. Mi się podobają one, więc mam nadzieję, że je na koniec kupimy.
Jeszcze raz dziękuję za opis.
pozdrawiam
majls mojego męża przekonały:)nie wiem jedynie jak bedzie sie sprawował w praktyce ale spotkałam sie z opiniami w 2 sklepach (nie wiem tylko czy warto na nich bazować)że to polski emmaljunga tylko mniej naciagniete materiały i gorszej jakosci ale ze sie sprawdza jest jednym z najczesciej kupowanych:)
Powiem Ci, że po ostatnim turne po sklepach z wózkami przekonałam sie do tego modelu;) Sprzedawcy jednogłośnie chwalili ten wózek.
Spora gondola, dobra amortyzacja, fajne i wytrzymałe materiały, dobrze przemyślana kwestia podnóżka, dużo miejsca w spacerówce, osłona przypinana na zatrzaski (posiada też zamek, co nie zmusza do ciągłego jej zdejmowania i zakładania), przekładana rączka, wygodne i proste składanie, moskitiera w tylnej części budki, pasy 5 punktowe....
Jestem już zdecydowana, czekam tylko na przypływ pieniążków;)
Spora gondola, dobra amortyzacja, fajne i wytrzymałe materiały, dobrze przemyślana kwestia podnóżka, dużo miejsca w spacerówce, osłona przypinana na zatrzaski (posiada też zamek, co nie zmusza do ciągłego jej zdejmowania i zakładania), przekładana rączka, wygodne i proste składanie, moskitiera w tylnej części budki, pasy 5 punktowe....
Jestem już zdecydowana, czekam tylko na przypływ pieniążków;)