Widok

wózek zjeżdżający w prawo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoś ma taki problem, że wózek jadąc po prostym odcinku na odległości 4 metrów skręca o 50 cm w prawo (bądź lewo) mój akurat skręca w prawo. Korzystam z wózka babyactive BREAKER. W instrukcji jest napisane, że może się tak zdarzyć, i że nie podlega to gwarancji. Czy macie może jakis sposób na to, jak to naprawić ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No, niestety to ich wada... My pozamienialiśmy koła miejscami i wybraliśmy taki układ, w którym najmniej ściągało. Ale nie udało nam się zupełnie zlikwidować problemu.
Mój też zjeżdża, mąż siłą "naciągał" konstrukcję wózka, ale pomagało to tylko na pewien czas... I nadal się z tym męczę.
image

image
taka już chyba uroda tych wózków, ja miałam ten problem w swoim pierwszym wózku wielofunkcyjnym nestor, sprzedałam go i kupiłam spacerówkę na 3 kołach, było jeszcze gorzej teraz dla drugiego dziecka kupiłam wózek ze skrętnymi kołami z przodu, zobaczymy jak się sprawdzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam ten sam problem, tyle że w ramach gwarancji naprawili mi to. Okazało się że to skręcenie tylniej ośki.
Mam Emmaljungę i podjechałam po prostu do Skarszew i w 5 minut mi to naprawili i teraz jest OK.
Witam,gdzie dokładnie pojechała Pani z wózkiem? Nasz okropnie zbacza w lewo. Wyglada jakby przednie lewe koło nie współpracowało

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

do góry