Widok

wpadłem samochodem do rozkopu obok carrefoura przy ul.Powstańców Warszawskich

Motoryzacja Suchanino Temat dostępny też na forum:
Jadąc do pracy 17.11.2010 przed 7,00 rano od osiedla przy Cygańskiej Górze koło Carrefoura do Powstańców Warszawskich wpadłem samochodem w nieoznakowany rozkop przy wjeździe na Powstańców Warszawskich.Nie było tam również żadnej zastawy wskazującej na bliski rozkop.Szukam świadków zdarzenia lub kierowców,którzy przede mną przeżyli w tym miejscu podobny "horror" przed godziną 7.00.Po moim wypadku drogowcy zaraz postawili "zastawę"i znak ostrzegawczy.Mój telefon 501-711-246
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdjęcia i wezwanie policji w takich przypadkach jest zalecane no i świadkowie....o godzienie 7 rano to chyba tamtędy jeździ sporo ludzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiscie dziura byla niezla, chlopaki sie przygotowywali do wstawienia kraweznikow no i wiadomo zapomnieli postawic znaki. kolo 7.20 byl ogromny chaos z ludzmi ktorzy musieli w ostatniej chwili zawracac sprzed dziury, blokujac caly ruch. masakra.

ogolnie patrzac na harmonogram tego remontu i ostatnie dni, kiedy w godzinach szczytu blokowany jest ruch oc malego carrefoura do lotosu a korki ciaaaagna sie do um... wakoz jednak lepszy chyba w przewozeniu ziemi z miejsca na miejsce...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A najbardziej samochodom Wakoz wychodzi niszczenie poboczy jezdni poza miastem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry