Widok
wrazenia po 1sem...
Opinia wyrazona przez studenta z perspektywy 4-ech m-cy:
Podtrzymuje stanowisko zeby zastanowic sie 10x zanim wybierze sie w/w szkole.
Fakt... przed niektorymi profesorami/mgr chyle czola; zajecia nieziemsko ciekawe i mozna b.duzo wyniesc.
Ale wiekszosc profesorow troszeczke jest nie na miejscu.
zbliza sie sesja i jestem ciekaw jak wypadna egzaminy - gdzie 90% ludzi na roku edukuje sie na korepetycjach i forach internetowych (tak, tak, na niektorych wykladach/cwiczeniach wiecej mozna dowiedziec sie z google.pl).
zaczynam myslec nad zmiana szkoly...
Pozdrawiam;
p.s.
no i najlepsze byly szyderstwa jednego z profesorow na temat nazwisk spoznialskich studentow... /bez komenarza/
Podtrzymuje stanowisko zeby zastanowic sie 10x zanim wybierze sie w/w szkole.
Fakt... przed niektorymi profesorami/mgr chyle czola; zajecia nieziemsko ciekawe i mozna b.duzo wyniesc.
Ale wiekszosc profesorow troszeczke jest nie na miejscu.
zbliza sie sesja i jestem ciekaw jak wypadna egzaminy - gdzie 90% ludzi na roku edukuje sie na korepetycjach i forach internetowych (tak, tak, na niektorych wykladach/cwiczeniach wiecej mozna dowiedziec sie z google.pl).
zaczynam myslec nad zmiana szkoly...
Pozdrawiam;
p.s.
no i najlepsze byly szyderstwa jednego z profesorow na temat nazwisk spoznialskich studentow... /bez komenarza/
Moja ocena
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 3
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Propozycja
Z informacji na stronie uczelni wynika że jest to Szkoła Wyższa z dużym doświadczeniem i dobrym systemem nauczania ale w ramach postępów techniki mogła by być uruchomiona opcja studiowania za pomocą internetu,co by ułatwiło studentom naukę i pogodzenie nadmiaru zadań zw.z uczeniem a co0dziennyni sprawami takimi jak praca,wychowywanie dzieci.Studiowanie przez internet polegał,o by na tym że więcej zajęć odbywało się przez portal internetowy oraz kontakt z wykładowcą jak to jest na studiach informatycznych w Polsko Japońskiej Wyższej Szkole technik Komputerowych w Warszawie.