Widok

wróżka - tarot -czary mary?

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach życia.
Krótko mówiąc ,czy ktoś korzystał z "usług" wróżek,tarocistek itp
macie jakieś opinie - trochę nie wierzę ,trochę mnie to przeraża..........???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja znam się trochę na astrologii ...i to jest ok.
znasz swoją godz.urodzenia ?
Ja korzystałam i wierze lecz trzeba miec dystans... W numerologii tez cos jest:)
JESLI ktos ma nr do dobrej wrózki, tarocistki itd... to chetnie bym sie przeszła rowniez
niby mam nr do niejakiej Emilii i Justyny,ale...............zwlekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam , ja korzystałam z Irminy May przez internet. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko na razie mi się sprawdza. Jej strona to: http://www.irminamay.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja byłam u dobrej wrózki, kładzie tarota, bierze jak na trójmiasto nie drogo bo 50 zł, a przedewszystkim poswieca tyle czasu ile potrzebujesz. Chyba ma na imie Agata jej telefon to:725004277
najlepsza wróżka jedna z najlepszych w polsce mieszka na oruni i bierze 100zł pytasz o co chcesz i ile chcesz, mówi prawie jakby znala przyszlosc moim znajomym duzo razy pomogla i powiedziala mnustwo rzeczy o dzieciach ktorych oni nie wiedzieli a okazaly sie prawda.
podaj jakis namiar
idz do psychologa, wrozka powie ci co chcesz uslyszec
zgarnie kase

a problemy i tak zostana,

sprytna wrozka zepchnie je na innych :)
namiaru nie mam, tak jak napisalam wyzej MOI ZNAJOMI korzystali z jej "pomocy", "usług" nie wiem jak to nazwać :) Nie zapytam o nr tel bo pomyślą, że to dla mnie, a nie chcę żeby mąż miał jakieś podejżenia itp . myślę, że jak pogrzebierz w necie to znajdziesz coś . Tak jak napisałam jest z Oruni bodajże górnej. Przyjmuje u siebie w domu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mala a moze podac maila do siebie?
bo nie chce tu pisac...
wrozka jest dobra jak rozum sie wyczerpie...
jak widac zdarza sie czesto niektorym :)
Witam. Byłam wczoraj u wróżki Agaty w Gdynii czy jak kto woli pani tarocistki...polecam szczerze bo przynajmniej wiem, że jeszcze są wróżki co nie kłamią i mówią prawdę. Najpierw była tam moja przyjaciólka, wróżkę mam z polecenia. Ale zostawię numer jakby ktoś chciał. 725-004-277.
a gdzie przyjmuje Pani Agata????
ja pierdziu, kobiety igracie z szatanem, poczytajcie do czego prowadzi wizyta u wróżki:

http://www.fronda.pl/blogi/alternatywa-nadaje/tarot-a-czemu-nie,31860.html

http://www.fronda.pl/a/zmanipuluje-cie-kochanie,23128.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej, czy ktoś próbował robić regresję hipnotyczną samemu? Nie wiem, czy to w ogóle możliwe bez specjalisty.

Hej, da się to zrobić samemu, ale to nie jest łatwe. Potrzebujesz bardzo dobrej koncentracji i najlepiej jakiegoś nagrania prowadzącego, które cię przez to poprowadzi. Bez tego łatwo się rozproszyć albo utknąć w swoich myślach. No i trzeba być ostrożnym, żeby nie wywołać w sobie niepotrzebnych emocji. Na stronie https://regresja.net/ znajdziesz więcej o tym, jak zacząć takie próby i czego unikać. Może na początek spróbuj czegoś prostszego, jak medytacja prowadząca?

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1733 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

do góry