Widok
wspaniała przychodnia dla dzieci !!!!!!!!!!
Jestem stała pacjęntką tej przychodni z dwójką malutkich dzieci. Mogę tylko tą przychodnię bardzo sobie chwalić, gdyż nigdy nie odmówiono mi w niej pomocy, nawet przy wizycie z nienacka. Byłam kiedyś w takiej sytuacji, że dziecko wymagało wizyty lekarza, a była godzina 18.00, kiedy zadzwoniłam do przychodni zapytać, czy zdążą mnie przyjąć. Odpowiedziano mi, że mam się szybko postarać dojechać, gdyż lekarz nie ma już pacjentów i będzie na mnie specjalnie czekał. Byłam zszokowana, że w dzisiejszych podłych czasach, zwłaszcza kiedy chodzi o lekarzy, można na lekarza pediatrę liczyć. Rzeczywiście, kiedy do przychodni dotarłam, było pusto, a na mnie czekały już otwarte drzwi do pediatry i jeszcze za sobą usłyszałam od pielęgniarki proszę lekarz na Panią specjalnie czeka bo chciałby już pójść do domu.
Naprawdę polecam tą przychodnię, podejście pediatrów do dzieci jest wzorowe, a chcę dodać, że korzystałam tam z wizyty nie tylko jednego pediatry. Miałam też trzykrotne wizyty nagłe i przyjęto mnie bez żadnego problemu. Miałam malutkie dziecko z wysoką gorączką 40'C i nie musiałam czekać długo w kolejce, praktycznie od razu porposzono mnie do gabinetu.
Jeszcze raz bardzo POLECAM
Naprawdę polecam tą przychodnię, podejście pediatrów do dzieci jest wzorowe, a chcę dodać, że korzystałam tam z wizyty nie tylko jednego pediatry. Miałam też trzykrotne wizyty nagłe i przyjęto mnie bez żadnego problemu. Miałam malutkie dziecko z wysoką gorączką 40'C i nie musiałam czekać długo w kolejce, praktycznie od razu porposzono mnie do gabinetu.
Jeszcze raz bardzo POLECAM
Moja ocena
Medycyna Rodzinna
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 5
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6