Widok

wspólne spacery z psami- Sopot

ma ktoś ochotę na wspólne spacery z psami w Sopocie? mam amstaffa 6 miesięczngo, fajnie by było gdyby był to inny bullowaty albo wiekszy psiak, żeby mogły się wyszaleć ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy będzie także wspólne sprzątanie kupek.
Po Twojej wypowiedzi podejrzewam że jak większość właścicieli psów nie masz pojęcia o wychowaniu psa. Niestety ty stanowisz większe zagrożenie bo masz pasa rasy agresywnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahahaha, no to poleciałeś.
Wystarczy sprawdzić listę ras uznawanych za agresywne i niespodzianka ! american staffordshire terrier tam nie ma. Sprzątam po swoim psie, znam się na wychowaniu psów, a zagrożenie stanowią niedoinformowani. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam na animalhouse . pl
Oczywiście lista psów agresywnych jest ważna, ale psy spoza listy też są niebezpieczne. Dużo zależy od właściciela. Pies jest głupi i to właściciel ma myśleć za niego. Ostatnio na moje dziecko rzucił się spaniel, a pani właścicielka gdy zwróciłem jej uwagę nakrzyczała na mnie, że to wina mojego dziecka, bo nie powinno biegać w pobliżu psa. Nawet byłbym skłonny przyznać jej rację, gdyby nie to, że akcja miała miejsce na placu zabaw, gdzie kilkoro dzieci bawiło się z sobą. Niektórym ludziom powinno zabronić się posiadania psów
czasami myślę, że czytanie ze zrozumieniem to dar, ktoś pisze, że szuka towarzystwa na spacery , a ty wyskakujesz ze zbieraniem kup i tym, że ta osoba nie wie nic o wychowaniu psa, właśnie, że wie sporo skoro stawia na socjalizowanie poprzez kontakt z innymi zwierzętami, były posiadaczu psa , naucz się czytać tekst ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

alimenty (16 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

Najem długoterminowy samochodu. Czy ktoś korzysta? (15 odpowiedzi)

Temat jak powyżej. Czy któraś z Was korzysta? Teoretycznie plusy i minusy to mniej więcej znam,...

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (26 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

do góry