Widok
Bakuś czy zdajesz sobie sprawę że docinki typu "z wzajemnością cross ciekawe co masz w głowie siano z kiszonką czy bez" to zwyczajne g*wniarstwo? Jak na czterdziestolatka to totalna żenada. Bądź bardziej kreatywny, proszę.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Lubić docinać nie wystarczy. Trzeba jeszcze potrafić. Jesteś doskonałym dowodem na to że pan Lem miał rację. Docinasz tak samo nieporadnie jak szukasz kobiety. Wszystkie twoje wysiłki (w jednym jak i w drugim) są zwyczajnie żałosne.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
"...a na brak zainteresowanie kobiet nie narzekam..."
Bijąca po oczach desperacja z jaką próbujesz zainteresować sobą jakąkolwiek kobietę udzielająca się na forum przeczy temu co o sobie piszesz. Tym wpisem pewnie próbowałeś przekonać samego siebie. Skończ już te swoje żałosne wypociny bo na tego typu dyskusję z tobą szkoda mi czasu i prądu zużywanego przez komputer. .
Bijąca po oczach desperacja z jaką próbujesz zainteresować sobą jakąkolwiek kobietę udzielająca się na forum przeczy temu co o sobie piszesz. Tym wpisem pewnie próbowałeś przekonać samego siebie. Skończ już te swoje żałosne wypociny bo na tego typu dyskusję z tobą szkoda mi czasu i prądu zużywanego przez komputer. .
Stanisław Lem
Stanisław Lem