Widok

wstih

moim zdaniem uczelnia warta uwagi, ale dla osób, które wiedzą czego chcą. To nie jest szkoła dla niezdecydowanych. Osobiście jestem bardzo zadowolona. Największy problem mają osoby po liceum, ponieważ nie "siedzą" w temacie, ale wszystko można nadgonić. Dla osób które chcą się czegoś nauczyc, zdobyc doświadczenie w zawodzie uczelnia oferuje wiele możliwości... Bardzo fajni wykładowcy, poza kilkoma wyjątkami (jak wszędzie) ciekawe wykłady. Oczywiście warunek : jezeli jestes zainteresowany tematem, jak najbardziej uczelnia jest na plus. Jeżeli turystyka średnio cie interesuje, spanie na wykładach gwarantowane. Przykładowe przedmioty na 1wszym roku to m.in: podstawy ekonomii, podstawy rachunkowości, podstawy turystyki, podst. zarządzania, anatomia i fizjologia człowieka, ochrona środowiska, podstawy prawa no i oczywiście zajęcia językowe- dodam ze ciekawie prowadzone i dobrze dopasowany poziom trudności do umiejetnosci studentów (podział grup wg wyników z matury). Jeżeli ktos jest zdecydowany, naprawde polecam !!!
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: 4

wyposażenie: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heja, a jaki studiujesz kierunek? Mnie bardzo interesuje dietetyka. Jakie są opinie o tym kierunku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co czytam wiele opinii jest zupełnie innych.
Ale co potem?
Czy rzeczywiście po studiach można znalezc pracę w zawodzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z pracą jak po każdych studiach...
Część znajomych prowadzi własne pensjonaciki czy restauracje (z rodzicami lub już sami), niektórzy załapali się do hoteli czy biur podróży.
Są i tacy, którzy nic nie znaleźli - ale nie wiem, czy inne studia zmieniłyby tą sytuację ... chyba nie ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry