Widok

wszystko PRAWIE o.k

KNAJPA SUPER ALE KONIECZNA JEST WYMIANA DJ!!!Latem jak bywałam grał dj Krzysiek i naprawdę wychodziłyśmy z koleżankami prawie ostatnie,niestety teraz co bywam to jest dj T...niemiły beznadziejny koleś,nie powinien już dawno tam pracowac...spotykam wielu ludzi którzy właśnie nie chodzą tam ze względu na muzykę którą ten dj gra.Knajpa naprawdę na tym traci,w Gdyni jest bardzo mało miejsc gdzie można się pobawić więc w imieniu moim i moich wielu znajomych prośba ZMIENICIE TEGO DJ'A bo muzyka to podstawa!!!pozdrawiam ps jeśli będzie zmiana dj-a to na pewno będę polecać wszystkim,,,na dzień dzisiejszy ze względu na muzykę nie..
Moja ocena
Browar Trójmiejski Lubrow kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

ta osoba ktora pisze te opinie ,właśnie przestała u nas grać ,DJ,ktory ma mniej grań ,na którego właśnie narzekają klienci ,wypisuje te bzdury na naszego DJ ,PRZYKRA SPRAWA ,TAK SIĘ NIE ROBI PANIE KRZYSIU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popieram Haniu ten DJ co gra ma bardzo mało nagrań, nie jest przyjemny , nie potrafi nawet sztucznego usmiechu pokazac , jest to żałosna osoba ktora powinna zmienic Klub

pozdrawiam Marta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już teraz to sam nie wiem o którego Wam chodzi... bo ja tam widziałem 3 kolesi-każdy wygląda inaczej....wysoki chudy,niski chudy, i niski ale krępawy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry