Widok

wszywany stanik?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, czy ktoras z was wszywa stanik w sukienke? ja mam problem co robic, na przymiarce pewnie mi doradza, ale sama nie wiem, czy to sie sprawdza? dodam, ze mam sukienke bez ramiaczek.

dzieki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam kolezankę tancerke, ona ma wszystkie sukienki w których tanczy na zawodach, bez plecow i wiem ze wszytskie jej kolezanki jak i ona własnie wszywaja miseczki badz gotowe najtansze staniki i mimo intensywnego ruchu wszytsko jest na swoim miejscu
Bede miala wszyty. Kupilam zwykla, gladka bardotke bez ramiaczek.

sluchajcie
co polecacie zrobic ?
Mam sukienke bez ramiaczek? Stanik silikonowy czy wszyc stanik w sukienke?Czy ktos ma doswiadczenie z samoprzyklejanym stanikiem silikonowym ;)
dzieki i pozdrawiam

free77 napisał(a):

> sluchajcie
> co polecacie zrobic ?
> Mam sukienke bez ramiaczek? Stanik silikonowy czy wszyc stanik
> w sukienke?Czy ktos ma doswiadczenie z samoprzyklejanym
> stanikiem silikonowym ;)
> dzieki i pozdrawiam
>
witaj :) na temat silikonowych staników był oddzielny wątek :)

ja mam stanik silikonowy, zakladam go wlasnie do bluzek bez plecow :) jestem ze swojego zadowolona :) trzyma sie jak nalezy :)

a jak jest z ubraniem go pod suknie slubna ;))

tego nie wiem, bo nigdy nie probowalam, mam miseczki wszyte w sukni...

jesli ma sie gorset i chce sie tylko podniesc lekko biust, to ja bym wybrala stanik silikonowy i bym nie wszywalas stanika. silikonowy nawet jak by sie odkleil to przeciez gorset jest obcisniety i chyba taki stanik sie nie wydostanie...

ja miałam suknie bez ramiaczek i nie wszywałam stanika w suknie tylko panie w salonie poleciły mi przyszycie stanika poprostu do sukni na ostatniej przymiarce zaznaczyły w którym miejscu mają to zrobić i go przyszyły, przez całe wesele było super a skakałam jak nigdy aż się dziwię skąd miałam tyle energi, za to na seje fotograficzną która miała miejsce w innym dniu nie przyszyłam już tego stanika i myślała że dostanę świra suknia mi opadała a wraz z nia stanik, warunek to dobrze dopasowany stanik tak żeby się nie zsuwał z pleców