Widok

wszywany stanik?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, czy ktoras z was wszywa stanik w sukienke? ja mam problem co robic, na przymiarce pewnie mi doradza, ale sama nie wiem, czy to sie sprawdza? dodam, ze mam sukienke bez ramiaczek.

dzieki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ee, to super :) no i przy gołych plecach to faktycznie jedyne rozwiązanie :)

papilio1@op.pl
ja musze wszyc stanik, bo mam gołe plecy (sznurowanie gorsetu na gołych plecach) mam rozmiar C, stanik wszyst dość ciekawie;) skakałam w tym gorsecie itp i piersi na swoim miejscu były... otóż kupiłam stanik ciutke wiekszy niz normalnie, krawcowa odpruła wszystko, zostały same miseczki, "zblizyła je do siebie", czyli zszyła ta odległość między miseczkami (tak o połwe) i wszyła w gorset. Wyszło suuuuper! nic mi sie nie rusza i nie wypada i nie opada;)

mam nadzieje, ze nie opisałam tego zbyt zagmatwanie...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja ubieram normalny, może to tylko takie moje mylke wyobrażenie, ale
jednak jak nie ma ramiączek to sie różne sytuacje mogą zdażyć, mam wrażenie, ze ten wszyty stanik będzie się ruszał razem z sukienką a nie z moimi piersiami ... ja to tańców nie mam, ale tak sobie myślę, że jakby cos się ześliznęlo w tańcu, czy ktoś by coś pociągną, zachaczył, to tak głupio, 4 cycki: 2 gołe, i 2 w sukience ....

papilio1@op.pl
dzieki dziewczyny!

ja mam "lekki" biust (czyt. za maly jak na moj gust ;)) i bardzo lekka suknie, moze wiec u mnie by sie sprawdzil.

a jaki stanik mozna wszyc? taki normalny bez ramiaczek? (mam suknie bez ramiaczek).
ja myślę, że to zalezy od biustu.
Ja mam dość duży i "cięzki" i takie coś niestety nie zdaloby egzaminu...1. biust opadnie 2. inaczej juz gorset lezy... jak ma się mały biust to nie ma problemu :)

a ja polecam wszywany stanik

ja mam ciezka suknie bez ramiaczek i probwalysmy w salonie wszyc stanik..no niestety...nie zdało egzaminu.. biust mi opadal( bo jak to panie w salonie mowia "mam ciezki" bust) a sukienka nie leżala, takze ja nie polecam

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja miałam bo nie było u mnie innej opcji :) było jak najbardziej ok