Widok

www.polishmystyle.pl

Moja córka bardzo chciałaby zaprezentować swój styl na stronie www.polishmystyle.pl. Zastanawiam się jak młodzież w ogóle odnajduje takie strony. Zapytała mnie o zdanie co o tym sądzę? To miłe jak młodzi ludzie kombinują, żeby wyróżnić się z tłumu. Ale trochę obawiam się tego upubliczniania w sieci. Czy pozwolilibyście na to swoim dzieciom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No skoro Twoja córka to już "młodzież" to nie widze w tym nic zdroznego . Sama byłam na tej stronce i jest naprawde fajna, pomyslowa.
Poza tym teraz w sieci mozna znalezc wszystko i niemal wszystko jest anonimowe tak wiec sadze, ze ludzie beda bardziej zainteresowani ubraniami Twojej c orki anizeli jej adresem. Pozdrawiam
dawaj dziewczyne. niech zamanifestuje swoj styl. tym bardziej, ze nastolatka, a ze chce akurat tam ziastniec, to podejrzewam, ze ma co zamanifestowac. nie ma co jej hamowac.
ps. znajdzie sie w doborowym towarzystwie ;)

Inne tematy z forum Moda i uroda

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Kosmetyki do opalania na blizny/znamiona (3 odpowiedzi)

Jakie kosmetyki zastosować na blizny w przypadku opalania i jak później monitorować skórę, żeby...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry