Widok
wybór żłobka - strzyża
Witam,
czy są może tu rodzice których dzieci chodzą do któregoś ze żłobków na strzyży lub okolicach?
udało mi się wyszukać takie miejsca:
- Smykowo - ul.Chrzanowskiego
- Klub Malucha Mini Mini - ul. Żeleńskiego
- Sprytne Misie - ul. Wita Stwosza
- Stryluś - ul. Rodakowskiego
czy są jeszcze jakieś żłobki lub kluby malucha których nie znalazłam?
i najważniejsze pytanie: gdzie chodzą Wasze dzieci i czy polecacie te miejsca?
ogromnie dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
czy są może tu rodzice których dzieci chodzą do któregoś ze żłobków na strzyży lub okolicach?
udało mi się wyszukać takie miejsca:
- Smykowo - ul.Chrzanowskiego
- Klub Malucha Mini Mini - ul. Żeleńskiego
- Sprytne Misie - ul. Wita Stwosza
- Stryluś - ul. Rodakowskiego
czy są jeszcze jakieś żłobki lub kluby malucha których nie znalazłam?
i najważniejsze pytanie: gdzie chodzą Wasze dzieci i czy polecacie te miejsca?
ogromnie dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
Moja córka chodziła do Strylusia w latach 2011-2013 (wiem wiem, trochę czasu minęło) ale byłam baaaardzo zadowolona. A po zdjęciach na fb widzę, że pracują te same panie więc to się chwali, że kadra nie zmienia się co chwila. Panie były przesympatyczne, córka je uwielbiała. Pani Ela - dyrektorka - też bardzo sympatyczna kobieta. Córka super się rozwinęła u nich (poszła jak miała 8,5msc - musiałam wracać do pracy). Zawsze powtarzam, że owszem, po kieszeni nas to pociągnęło ale nigdy nie będę żałować tych pieniędzy.
Ja polecam Żyrafę :)
http://www.zyrafa.gra.pl
http://www.zyrafa.gra.pl
ja też polecam Strylusia! Mój synek tam chodzi od grudnia zeszłego (od września już pójdzie do przedszkola)
Panie są na prawdę super, bardzo się starają, jest dużo różnego rodzaju zajęć i atrakcji, bali, warsztatów, angielski itd.
Synek pięknie się rozwinął i usamodzielnił
uważam, że w przypadku żłobka, bardzo ważne jest żeby to było sprawdzone miejsce i takie, które nie będzie tylko "przechowalnią"
Strylusia na prawdę szczerze polecam!
Panie są na prawdę super, bardzo się starają, jest dużo różnego rodzaju zajęć i atrakcji, bali, warsztatów, angielski itd.
Synek pięknie się rozwinął i usamodzielnił
uważam, że w przypadku żłobka, bardzo ważne jest żeby to było sprawdzone miejsce i takie, które nie będzie tylko "przechowalnią"
Strylusia na prawdę szczerze polecam!