Widok
"Gdybym chociaż któremuś z nich zrobił jakąkolwiek krzywdę". Zrobiłeś wielką krzywdę p.Napieralskiemu nie wiesz jak po tylu latach pracy najjaśniejszy potraktował go jak szmatę.Widocznie kablowanie lepiej ci wychodzi niż polubowne dogadanie się.Zaraz napiszesz że próbowałeś tylko się nie dało widocznie cienki jesteś w kontaktach z ludźmi nie potrafisz się dogadywać tylko bruździć i kablować
Sami zaczeliscie, jak się stawia mocne fakty to się nie podoba, a wójt jest osobą publiczną a nie prywatną i obowiązują go zasady prawosci pod każdym względem, ja się wstydzę za niego jak się śmieją z nas szemudziam, jakiego mamy gospodarza, powinien świecić przykładem, aż strach pomyśleć czym on świeci
A może miałem pobić tych wszystkich ludzi? Wiesz co ty piszesz. W dzisiejszych czasach jedynie papierkiem można coś zdziałać. Dlatego napisaliśmy do wójta o tym co się tam działo. Wszyscy się podpisali i udało się swoje wywalczyć. Gdybym chociaż któremuś z nich zrobił jakąkolwiek krzywdę to bym teraz siedział w więzieniu. Takie są realia. Ale widzę że ty wszystkie rozumy pozjadałeś. Ciekawe czemu nie widziałem Ciebie w Kielnie na ziemi jak Tadeusz Rejtan kiedy zaczęli budować rondo. Skoro jesteś pewnie tego ronda przeciwnikiem. Strach Cię obleciał? Jak mówi "przysłowie" kozak w necie, p.... w świecie.
Wy to naprawdę idiotami chyba jesteście. Mówi się do was jedno a wy drugie. Dla was się nie liczy co inni zrobili źle. Wszędzie widzicie winę wójta. Dożynki były organizowane na boisku ale to były dożynki, impreza. Nie pisałem by Napieralski był pijany, ale zezwalał gościom w wieku 40 do 60 chlać na terenie hali mimo że na tej samej sali miały odbywać się nasze treningi. Napieralskiego nie obchodziło że mamy podpisane umowę na najem sali w dany dzień o danej godzinie. Zawowy w chlaniu były ważniejsze. Z wami to jest jak gadać do ściany. Wszyscy są święci ale wójt to istny szatan. Wasza nienawiść do niego można podziwiać i podawać jako przykład typowego polskiego zachowania która kiedyś przyczyniła się do rozbiorów polski
Dlaczego zatem wójt nie stracił pracy po dożynkach skoro tam większość też była pijana? Dość dużo wspólnych wątków
Boisko sportowe - hala sportowa
Organizowane przez gminę - organizowane przez gminę
Gospodarz wójt - gospodarz gcsir szemud
Z tymże jedną różnicą.. .nigdy p. Napieralskiego nie widziałem jakoby spożywał na tych turniejach alkohol... a wójt w tym roku na dożynkach to mocno przesadził z ilością.
Boisko sportowe - hala sportowa
Organizowane przez gminę - organizowane przez gminę
Gospodarz wójt - gospodarz gcsir szemud
Z tymże jedną różnicą.. .nigdy p. Napieralskiego nie widziałem jakoby spożywał na tych turniejach alkohol... a wójt w tym roku na dożynkach to mocno przesadził z ilością.
Tu chodziło o ustawienie swoich kolesi takich sytuacji było więcej część wyrzucono zwolniono (były procesy sądowe o wynikach których miłościwie panujący nie poinformował by nie mieć skazy na swoim wizerunku )cześć ludzi wartościowych sama odeszła np. pani Panek fachowiec od pozyskiwania projektów unijnych można wymienić więcej takich sytuacji które miały miejsce.Ale do pozyskiwania płyt jumbo nie trzeba fachowców wystarczy duży silny i głupi ale koleś.
I wiem o tym, że to były pomówienia, i wiem że szybko można zniszczyć człowieka, co jest w stylu obecnie i milosciwie nam panujacemu, bo kierownik GOSIR-nie pije alkoholu, a aktualnie też piją na turniejach i nikt nikogo nie zwalnia,do Ciebie anonim nic nie mam, ale trzeba być dorosłym i odpowiedzialnym za swoje m. in. słowa i należy je ważyć
A jak pili w szatni tak piją i będą pili, i nikt nie bawi się w policjanta i bramkarza i nie waha co mają w kubkach, teraz można, ale wcześniej należało pozbyć się ludzi niepokornych,ile jest w tym naszym małym grajdole prostactwa i fałszywego obmawIana p.Napieralskiego, nikt nie zweryfikowal i nie wiedział o wynajmie w tym samym czasie sali, teraz można wszystko powrzucac i i prowadzić prywatną wojenke,kiedyś p. Bartoszewski powiedział :"warto być przyzwoitym ",polecam tę mądre słowa, na wieczór, ku pamięci
A jakich więcej rzeczy ode mnie oczekujesz. Co mam Ci napisać. Wyraziłem swoje zdanie na to co się tam wydarzyło. Tydzień w tydzień. Mam wymyślić jakiś fajne historie żeby Ci się lepiej czytało, ale Ty nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Widocznie wolałeś pić za szkołą, a niżeli się czegoś uczyć.