Widok

wybory

komisja gminna nie chce zarejestrować trzeciego mocnego kandydata na wójta. tak się boją??? Czas na zmiany w tej gminie. Potrzeba równego rozwoju dla całej gminy, a nie tylko dla jednej miejscowości. Wieżę, że tak się stanie. Prawda musi zwyciężyć!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nieoficjalnie Ryszard Kalkowski pozostaje na stanowisku wójta gminy Szemud (wygrywa w I. turze) i ma większość w radzie...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

a wiesz kto zorganizował ten festyn ciemniaku ?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To się uśmiałem :D Stawiam skrzynkę piwa jak chociaż dowiesz się z jakiej miejscowości piszę pokazując oczywiście jak do tego doszedłeś :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może w końcu się spotkamy, - będę monotematyczny, zapraszam przy fontannie w Szemudzie, tylko inicjator niech pamięta że weszło w życie RODO, przypominam mogą być konsekwencje niekończące
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hicior może byc,tylko nie nazywaj mnie tchórzliwym szczurem bo ciebie też można wytropić a wtedy............,.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli wiesz coś na temat przeszłości P.Napieralskiego to nadawaj tylko proszę bez niedomówień,nie chowaj qlowy w piasek a może coś na temat przeszłości tego druqieqo bo tego niewątpliwie znasz lepiej żeby ci tylko odwagi nie zabrakło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

luukajcie JUTRO a się ubawicie!!
drżyjcie tchórzliwe szczury liczące na anonimowość!!
jutro hicior !!!!
przed rozpoczęciem ciszy wrzucam adresy głównych "działaczy" forum, będzie OSTRO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Anonim ,tak się sklada,że znam jednego i drugiego i wcale nie muszę tego ukrywać,problem w tym,że ty o tych Panach wq.mnie nie wiesz nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteście po......ni. Brandzlujecie się przed monitorami w gronie 5 osób. Pani kandydatka tak się tu udzielająca, bez odwagi na podpisanie się z imienia i nazwiska- wstyd, ale zawiść i żądzą zemsty za własne porażki jest wielka.
Onanizujcie się dalej pryszczate i zakompleksione trole!
Życie was zweryfikuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

proponuję przestać odpowiadać na jego wpisy bo dostanie awans za aktywność na forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale ty anonim głupi jesteś

A Kalkowskiego to znasz prawda. Po prostu częściej go widujesz, bo wydaje niemalże własną gazetę. Tam zdjęcie na każdej stronie. opatrzyłeś się więć i tyle w temacie. Miałeś może kiedyś z nim okazję porozmawiąć, spokojnie, gdzie Cię wysłuchał , skupił uwagę na Tobie i na tym co mówisz. Może widziałeś kkiedyś sytuację, że patrzy na rozmówcę, słucha z uwagą, nie wyskakuje na każdej imprezie i spotkaniu przed gospodarzy . Jeżeli tak to pewnie znasz go lepiej niż Napieralskiego. Przypuszczam ,że częściej widziałeś sytuacje , gdzie wójt rozparty na krześle z nogą założoną grzebie w telefonie komórkowym , lub odbiera telefon wychodząć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie anonim ty nie namawiasz do niczego, tylko sugerujesz i ublizasz jak ktoś nie zgadza się z jedną, jedyną prawdą Twoją, -kiedyś ks Tischner oryginalnie określił takie prawdy jak twoje

A ja jeszcze wiem o Napieralskim że wygrał w sądzie z Kalkowskim bo ten bezpodstawnie zwolnił go z pracy. A z kogo pieniędzy szło na odszkodowanie? Z resztą to nie jedyny przypadek bezpodstawnego zwolnienia które skończyło się w sądzie wyrokiem niekorzystnym dla obecnego wójta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

P.Jadzia, często tamtędy przemieszczać się, chciałabym zobaczyć dzieci przesiadujace obok drogi o dużej przepustowości,ponieważ jest to skrzyżowanie z kilku kierunków, poza tym ogarnij środki wydane na fontannę, a wysokość środków finansowych przeznaczonych chociażby na Kielno, klania się zrównoważony rozwój gminy -obiecane w mijajacej kadencji, mam ulotkę sprzed 4lat

Kolego jeśli jesteś przeciwnikiem wójta to napisz to wprost, a nie rób podchodów. Wszyscy się kłócili o warszawską, ale jak wójt już zaakceptował plany budowy to uwzięliście się za coś innego. Napieralski napisał że gmina zadłużona wszyscy od razu zanim stanęli bo głosi prawdę. Jak sąd orzekł że jednak Napieralski się pomylił, to teraz mówicie że sąd się pomylił. Większość z was nie zna Napieralskiego i jego przeszłości, ale wszyscy jesteście gotowi głosować na niego, dlaczego? Bo to nie Kalkowski. Głosować na kogoś tylko dla tego że jest to ktoś inny niż rządzący to bzdura. To nie jest logiczne. Nie nakłaniam do głosowania na Kalkowskiego, ale czytając te wszystkie wypowiedzi można śmiało stwierdzić że nie znacie Napieralskiego, jedynie co o nim wiecie że był zarządcą GOSiRu, nic więcej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wystarczy że pomylił się ktoś o kilka groszy i trzeba się tłumaczyć,poza tym wyrok tego rodzaju nie jest ostateczny i można się odwołać.Z powodu błędnego wyroku P.Komenda odsiedział prawie 20 lat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beka, że tak pozwolę się do Ciebie zwrócić. W czym przeszkadza ci fontanna? Przynajmniej jest to miejsce gdzie dzieci razem z matkami mogą się spotkać, posiedzieć. Dla wszystkich liczy się tylko żeby asfalt wszędzie lać. Czemu nikt nie pomyśli też o dzieciach. Festyny są organizowane dla dzieci i ich rodzin, żeby mogły coś zobaczyć, żeby wyszły sprzed swoich komputerów. Niech zobaczą strongmanów, strażaków, może to ich natknie żeby do wyjścia z domów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

P.Jadzia, jestem dalekim sąsiadem, nie narzekam, musi mi wystarczyć fontanna, bez konsultacji przeprowadzona super i niezbędna inwestycja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Butelkomat (5 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Sołtys Bojana odwołanie (45 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry