Widok

wybory

komisja gminna nie chce zarejestrować trzeciego mocnego kandydata na wójta. tak się boją??? Czas na zmiany w tej gminie. Potrzeba równego rozwoju dla całej gminy, a nie tylko dla jednej miejscowości. Wieżę, że tak się stanie. Prawda musi zwyciężyć!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

koba twój iloraz inteligencji jest chyba mizerny, twoje pierwsze zdanie, nie no tragedia, polne drogi są wszędzie. Większość z nas żeby dojechać do domu musi chociaż kawałek jechać polną drogą, ale mieszkańcy Bojana to sama szlachta, asfalt to im najlepiej wylać po same drzwi. Trzeba było sobie kupić dom przy asfalcie, a nie kupować na pipidówce dom po taniości, a potem mieć pretensje do wszystkich że ma się tak ciężko dojazd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

anonim ty chyba etat u wójta masz za pisanie na forum?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

No nie on jeden. Wieś to wieś drogi polne a na polu obornik
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też należysz do grona ciemnoty? Mam nadzieję że nie, więc też się ogarnij. W tej gminie tylko mieszkańcy Bojana mają jakieś problemy? Czyżby wójt działał w każdej wiosce oprócz Bojana? W każdej wiosce dzieje się coś po trochu. Czy ty wiesz co to rozwój? Rozwój jest stopniowy, nie da się na hura wylać wszystkich dróg w Bojanie. Co roku po kawałku i z czasem większość ulic będzie asfaltowa, ale to wymaga czasu. Zrozumcie w końcu że Bojano to nie pępek świata. Jako obywatele potraficie tylko pójść do urny i postawić krzyżyk, ale żeby samemu działać w jakiś organizacjach społecznościowych, wolontariuszach to wam się nie chce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

anonim ale ty naprawdę jesteś na pensji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, 100 złoty płacą mi od posta, a od odpisywania takim ludziom jak ty to dostaję jeszcze 50 złoty szkodliwego, bo za czytanie takich idiotyzmów to żyłka może mi pęknąć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

2018-10-11 06:21:04
Tak, 100 złoty płacą mi od posta, a od odpisywania takim ludziom jak ty to dostaję jeszcze 50 złoty szkodliwego, bo za czytanie takich idiotyzmów to żyłka może mi pęknąć.
Dobra kasa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co roku wszędzie po troszku tak jak np.w Kielnie pół na pół z resztą gminy.

Anonim, "100 złoty, 50 złoty", to twój iloraz inteligencji , na jakim jest poziomie? Przedszkole cię ominęło, podstawówka była pewnie stratą czasu. Poducz się trochę, aktywność na forum zostaw dla inteligentniejszych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

iloraz inteligencji = ilorazowi wójta = -1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda tylko, że zadłużenie gminy powiększyło się z 37 mln zł do 60 mln zł...
W jeden rok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro Koba jesteś taki inteligentny to czemu nie startujesz na wójta? Bojano mądre tylko w pysku, a jak są możliwe zmiany to nikt z Bojana na wójta nie chce stertować. żenada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim gamoniu, gęby sobie Bojanem nie wycieraj. Kilka osób wchodzących z tobą w polemikę nie odzwierciedla całego społeczeństwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Ciebie od gamoni nie wyzywam, chcesz zrobić bitwę na wyzwiska? Uważasz się za lepszego? To właśnie zszedłeś swoim poziomem do minimum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

anonim-co już ciśnienia nie trzymasz? Coś mi się zdaje że ty naprawdę gamoń jesteś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślałem że rozmawiamy tutaj na temat wyborów, a nie obrażamy się jeden z drugim. Może w twarz chcesz mi powiedzieć że jestem gamoniem? Spodziewam się że kozak w necie pierdoła w świecie i już nie jesteś taki odważny,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj namiary
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ty mnie obrażasz nie ja Ciebie, więc czemu ja mam dać namiary? Pewnie z kolegami byś chciał podjechać bo sam odwagi to nie masz. W internecie wyzywać kogo popadnie to tak.

Sam przyjdę, przyjadę wyrosłem dawno z gimnazjum

Panowie dajcie na luz ,nie oto chodzi żeby sobie nawzajem dowalać.

Inne tematy z forum Bojano

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry