Widok

wybory

komisja gminna nie chce zarejestrować trzeciego mocnego kandydata na wójta. tak się boją??? Czas na zmiany w tej gminie. Potrzeba równego rozwoju dla całej gminy, a nie tylko dla jednej miejscowości. Wieżę, że tak się stanie. Prawda musi zwyciężyć!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Póki co jest to jedyna ulotka :( pozostali dwaj panowie którzy kandydują na wójta nic nie robi aby przekonać mnie że to na nich powinienem głosować. Jest to smutne bowiem jako przeciwnik RK będę zmuszony oddać na niego głos niż na kogoś kto tydzień przed wyborami nie przedstawił swojego programu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Raczej nie zazdrosny a rozsadny. Nie bez przyczyny mowią praktycznie wszedzie o naszym Wojcie jakoby był to najwiekszy "showman" na Pomorzu. Moze pomylil specjalizacje ? Ta ulotka wyborcza z radnymi w kapeluszach mowi tez sama za siebie.. Rada shomanow pasujaca do Pana R.K..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ten z Luzina to chyba trochę zazdrosny co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

PRST, to napisz tam coś ciekawego, może opublikują. Wszyscy będziemy zadowoleni. A jak by wójt zamknął gazetę bo deficytowa, to byście napisali że zamyka usta prasie, ostatni bastion wolności zamknięty, dyktator zamyka gazetę. Jak nie ma o czym pisać to piszą o wójcie, kwa logiczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Który chłop, ten z Luzina czy ten z Szemuda. Kiedy widziałeś gminną gazetę?., no nie da się oglądać. Tylko władca
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozbawiła mnie ta wypowiedź. Myślę, że w każdej pracy pracownik powinien się starać, prawda? Niedociągnięcia zdarzają się w każdej branży. Ten kto nie pracuje nie popełnia błędów. Poza tym urzędnik nie jest dla wójta tylko dla ludzi. Znam takich co pracują kilkanaście lat i są specjalistami w swojej dziedzinie, a pracowali pod "rządami" różnej władzy, także wójt nie ma tu znaczenia ;-)

Nieraz zmiana na stołku jest dobra. Wyjdą wszystkie niedociągnięcia, urzędnicy będą musieli się starać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ma chłop problem ze nikt nie chce go oglądać....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były dwie hale trzy gimnazja, kanalizacja, orliki, boiska, projekty na salę gimnastyczną w Kielnie - zaprzepaszczone i zrobione od nowa.
A tak z innej beczki, rozmawiałem z mieszkańcem Luzina / powiedzmy, że zorientowanym i znaczącym/. Powiedział, że gdyby ich wójt wydawał tyle pieniędzy na promowanie własnej osoby - festyny, balansowanie na scenie, biegi wójta, strongmeni, itp. a przede wszystkim kampanię / zaglądający do okien państwo radni, we wszystkich możliwych konfiguracjach z wójtem/. No to gdyby tak było w Luzinie to by wójta wysłali na banicję Mógłby zapomnieć o reelekcji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kadencję wcześniej była np.szkoła,hala sportowa,kanalizacja itd. więc nie mów ,że nie było nic,szkoda że pamięć zawodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie dajcie na luz ,nie oto chodzi żeby sobie nawzajem dowalać.

Sam przyjdę, przyjadę wyrosłem dawno z gimnazjum

To ty mnie obrażasz nie ja Ciebie, więc czemu ja mam dać namiary? Pewnie z kolegami byś chciał podjechać bo sam odwagi to nie masz. W internecie wyzywać kogo popadnie to tak.

Daj namiary

Myślałem że rozmawiamy tutaj na temat wyborów, a nie obrażamy się jeden z drugim. Może w twarz chcesz mi powiedzieć że jestem gamoniem? Spodziewam się że kozak w necie pierdoła w świecie i już nie jesteś taki odważny,

anonim-co już ciśnienia nie trzymasz? Coś mi się zdaje że ty naprawdę gamoń jesteś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja Ciebie od gamoni nie wyzywam, chcesz zrobić bitwę na wyzwiska? Uważasz się za lepszego? To właśnie zszedłeś swoim poziomem do minimum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonim gamoniu, gęby sobie Bojanem nie wycieraj. Kilka osób wchodzących z tobą w polemikę nie odzwierciedla całego społeczeństwa.

Skoro Koba jesteś taki inteligentny to czemu nie startujesz na wójta? Bojano mądre tylko w pysku, a jak są możliwe zmiany to nikt z Bojana na wójta nie chce stertować. żenada.

Szkoda tylko, że zadłużenie gminy powiększyło się z 37 mln zł do 60 mln zł...
W jeden rok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry