Widok

wybory

komisja gminna nie chce zarejestrować trzeciego mocnego kandydata na wójta. tak się boją??? Czas na zmiany w tej gminie. Potrzeba równego rozwoju dla całej gminy, a nie tylko dla jednej miejscowości. Wieżę, że tak się stanie. Prawda musi zwyciężyć!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ooo widzę, że to forum to również forum zagorzałych abstynentów ? Każdy tutaj zapewne stroni od alkoholu. Daajcie ludzie spokój... Wójt też człowiek i jak każdy z nas lubi się napić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Postawić dmuchany zamek pojeździć czołgiem pochlać to jest dopiero impreza w stylu wójta.
TV Szemud da na YouTube jest fajnie.Pewnie można wypić ale nie robić z tego pretekstu do zniszczenia p.Napieralskiego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wy to naprawdę idiotami chyba jesteście. Mówi się do was jedno a wy drugie. Dla was się nie liczy co inni zrobili źle. Wszędzie widzicie winę wójta. Dożynki były organizowane na boisku ale to były dożynki, impreza. Nie pisałem by Napieralski był pijany, ale zezwalał gościom w wieku 40 do 60 chlać na terenie hali mimo że na tej samej sali miały odbywać się nasze treningi. Napieralskiego nie obchodziło że mamy podpisane umowę na najem sali w dany dzień o danej godzinie. Zawowy w chlaniu były ważniejsze. Z wami to jest jak gadać do ściany. Wszyscy są święci ale wójt to istny szatan. Wasza nienawiść do niego można podziwiać i podawać jako przykład typowego polskiego zachowania która kiedyś przyczyniła się do rozbiorów polski
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przepraszam za sformułowania idioci jeśli kogoś to uraziło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Myślę że przyszli spytali się czy mogą pochlać i uzyskali zgodę. Trzeba było położyć się jak Tadeusz Rejtan paść na ziemię walczyć o swoje ale strach cie obleciał.A jak chcesz zobaczyć idiotę to najprościej spojrzeć w lustro.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A może miałem pobić tych wszystkich ludzi? Wiesz co ty piszesz. W dzisiejszych czasach jedynie papierkiem można coś zdziałać. Dlatego napisaliśmy do wójta o tym co się tam działo. Wszyscy się podpisali i udało się swoje wywalczyć. Gdybym chociaż któremuś z nich zrobił jakąkolwiek krzywdę to bym teraz siedział w więzieniu. Takie są realia. Ale widzę że ty wszystkie rozumy pozjadałeś. Ciekawe czemu nie widziałem Ciebie w Kielnie na ziemi jak Tadeusz Rejtan kiedy zaczęli budować rondo. Skoro jesteś pewnie tego ronda przeciwnikiem. Strach Cię obleciał? Jak mówi "przysłowie" kozak w necie, p.... w świecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sami zaczeliscie, jak się stawia mocne fakty to się nie podoba, a wójt jest osobą publiczną a nie prywatną i obowiązują go zasady prawosci pod każdym względem, ja się wstydzę za niego jak się śmieją z nas szemudziam, jakiego mamy gospodarza, powinien świecić przykładem, aż strach pomyśleć czym on świeci

A anonim jest większy kozak, "najlepszy z nas", super-prywata dobrze Ci wychodzi, jak się uda przy okazji wrzucić jakieś kłamstwo lub bluzg, to lepiej się czujesz i wpadasz w samozachwytu, wspolczuje

"Gdybym chociaż któremuś z nich zrobił jakąkolwiek krzywdę". Zrobiłeś wielką krzywdę p.Napieralskiemu nie wiesz jak po tylu latach pracy najjaśniejszy potraktował go jak szmatę.Widocznie kablowanie lepiej ci wychodzi niż polubowne dogadanie się.Zaraz napiszesz że próbowałeś tylko się nie dało widocznie cienki jesteś w kontaktach z ludźmi nie potrafisz się dogadywać tylko bruździć i kablować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim, a co myślisz o kandydacie do rady powiatu - Krzysztofie Boberze. Z ulotki można się dowiedzieć, że " PIS jest na najlepszej drodze, by zrealizować swój program wyborczy" i... "chce szybko realizować projekty rządowe".
Wyjaśnij też , co to za skrót; "KWW Wspólnota Gmina Szemud"?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

abs weź się nie ośmieszaj. Z tego co słyszałem to sprzedawał staniki na straganie kiedyś, a jakim cudem awansował na zarządce GOSiRu? Może poprzedni wójt po znajomości go tam wciągnął? Dużo gadasz g*wno wiesz. Co z tego że tam zarządzał dobre parę lat. Widocznie nie nadawał się do tej funkcji. Co do naszego wójta. Jak ktoś wspomniał o naszym festynie w Szemudzie. Znajomi z innych gmin przyjeżdżali do nas na festyn i z podziwem mówili że u nas to jednak coś się dzieje, bo te ich festyny to marnota, że nie opłaca się tam jeździcie. Narzekacie na te festyny, ale dla naszych dzieci to jednak jest frajda przejechać się czołgiem. Ale wam wszystko nie pasuje. Tak to już jest z niektórymi mieszkańcami Bojana, co nie zrobisz, a zawsze argument znajdą żeby coś wytknąć palcami. Najśmieszniejsze jest to że jako mieszkańcy społeczności Bojana dużo gadacie, a jak przyszły wybory to nikogo nie wystawiliście na wójta. Myślicie że Napieralski jak wygra wybory to poleci do Bojana wszystkim asfalt lać? Pewnie by zaczął od swojej miejscowości czyli Szemud
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

No właśnie - jak nie ma co dać - to trzeba dać igrzyska i fontannę ... i ułudę, że cos znaczysz a tak naprawdę to objaw braku .. szacunku.. i można się napić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skończcie już bo to jest żałosne. Nowy obiecuje że da wszystkim równo. Czyli g..no.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ktoś nazwał cię gamoniem na garnuszku wójta.Ja się zastanawiam jak taki mądry człowiek może współpracować z takim g.....em

Och marność nad marnościami. 1/ Zrównoważony wcale nie znaczy po równo, 2/ do anonima - pewnie też chciałbyś sprzedawać staniki
wychodzi z Ciebie brak szacunku dla ludzkiej pracy. Nawet nie chcę wiedzieć co myślisz o sprzątaczkach czy śmieciarzach.
3/ rozumiem festyn nawet duży, z atrakcjami i innymi czołgami - ale jeden, jeden w sezonie.U nas w gminie witamy lato, otwieramy sezon na plaży , noc kupały, festyn rodzinny, słoneczny i sąsiedzki, disco polo, wojewódzka impreza dla strażaków, dożynki, strongmeni - pewnie wszystkich nie wymienię. Sam twierdzisz, że przyjeżdżają z innych gmin. Tak jest sporo ludzi - ale niestety mieszkańców gminy coraz mniej. Bardzo dużo nieznajomych. Widocznie włodarze tych gmin uznali, że warto takie pieniądze przeznaczyć na poprawę np. dróg, chodników, szkół .... .i pewnie wielu bardziej potrzebnych rzeczy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonim ty jesteś właśnie żałosny i "ja " popieram, co obecnie panujący obiecał, że anonim tak smolisz cholewki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ad 3 to właśnie populizm i PR, niebezpieczna mieszanka wyłączająca rozum i jest więcej dowodów, że Wójt RK lekceważy mieszkańców. Proszę bardzo. Jest takie określenie w materiale - cytuję : setki mniejszych i większych inwestycji. Stwierdzenie takie po prostu powala! Taki ogrom. A Łebno dalej nie ma kanalizacji! Miało mieć. A słowo dużo znaczy. Dobrze byłoby zobaczyć jak wygląda w nakładach za cztery lata, na sołectwa zrównoważony rozwój Gminy w wydaniu ekipy rządzącej, bo rodzą się kontrowersje, że co innego się mówi a co innego robi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kanaliza w Łebnie nie może powstać bo Bojano płacze że chce warszawską i latarnie itd. Bojano chce by całą kasę w nich ładować a teraz pretensje że nie ma kanalizy. Zdecyduj się koba co ty w końcu chcesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pawcio, niech chleje w domu, czy nie rozumiecie, że on jest osobą publiczną, dla przykładu ja nie chcę aby mnie reprezentowała osoba, która ma problem z różnego rodzaju słabościami, a zachowanie na ostatnich dozynkach to nic, dajecie przyzwolenie na takie zachowanie ,ja nie

Anonim, a może Kielno chce całą kasę, a a zrównoważony rozwój gminy to wg ciebie to tylko Kielno, do ciekawych dochodzisz konkluzji,twoja percepcja powala

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry