Widok

wybuch pieca kaflowego

Wybuchł mi piec kaflowy kilka godzin temu. Góra pieca podskoczyła na moich oczach. Pokój w czarnym pyle. Ja jak kocmołuch. Góra pieca ma teraz wyraźną szczelinę. Czy trzeba będzie rozebrać górę czy jeszcze gorzej? Jakie to są koszta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie trać czasu na pitolenie na forum tylko zadzwoń do zduna .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdun już był umówiony pól godziny po tej akcji. Ja się pytam orientacyjnie.
A to jest Forum wróżbiarskie?
Nikt, dopóki nie zajrzy do pieca, nie powie Ci, jakie mogą być konsekwencje tego wybuchu.

Z pewnością zdun będzie musiał rozebrać górę. I dopiero wówczas będzie wiedział, jak to wygląda a Ty się dowiesz, ile to kosztuje ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
BTW:
Przygotuj sobie grzejniki elektryczne na wypadek mrozów.
Póki co, aura Ci sprzyja, ale uruchomienie pieca kaflowego po remoncie to nie jest kwestia dni a przynajmniej tygodni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Więc przyszedł rano zdun. 250 zl rozebranie i złożenie samej góry pieca. Wieczorem można było lekko przepalić. Wszystko się dobrze skończyło.

Masz może namiary na tego zduna mogłabyś polecić?

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry