Widok
wyleczona z niedoczynnosci tarczycy
Byłam niedawno u doktora. Najlepszy lekarz na którego trafiłam. Od 10 lat leczyłam się na niedoczynność tarczycy tylko na podstawie tsh oraz tego że tarczyca ma małą objętność, brałam eutyrox 100. Po wykonaniu wszystkich badań, okazało się, że moja tarczyca ma się dobrze i nie potrzebuje substytucji l-tyroksyny. Zaczynam stopniowo odstawiać hormon. POLECAM!
Moja ocena
Prof. dr hab. n. med. Dominik Rachoń
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
O, to ciekawe... Tylko dlaczego jak brałaś tak dużo hormonu niepotrzebnie, to nie miałaś nadczynności? Jak ja bym wzięłą 100 Eutyroxu, a jestem, zdrowa, na pewno miałabym go za dużo i zrobiłaby mi się nadczynność. To gdzie się ten brany niepotrzebnie hormon u Ciebie podziewał?
Napisz za jakiś czas, czy udało się całkiem odstawić hormon i mieć dobre wyniki przez rok czy dwa - wtedy dopiero będziesz mogła napisać o wyleczeniu z niedoczynności - teraz to na pewno za wcześnie.
Napisz za jakiś czas, czy udało się całkiem odstawić hormon i mieć dobre wyniki przez rok czy dwa - wtedy dopiero będziesz mogła napisać o wyleczeniu z niedoczynności - teraz to na pewno za wcześnie.