Widok

wypożyczalnia niegodna polecenia - AUTO-OSKAR

To nie jest pierwsza wypożyczalnia z jakiej miałem szansę korzystać ale najgorsza jaką można sobie wyobrazić. Stare, rozklekotane auto a rozmowa z obsługą na poziomie gorszym niż ze sklepową w PRLu. Warunki wypożyczania auta - podstawiania, odstawiania, umowy, tankowania - co najmniej dziwne. Raczej nie umieszczam opinii w necie ale tą firmą jestem wyjątkowo zdegustowany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak będziesz chciał następnym razem pożyczyć porządny samochód (osobowy lub dostawczy) jedź do Auto-fest na Wielkopolskiej 180 w Gdyni. Wielokrotnie brałem od nich auto i nie było żadnych problemów. Firma działa od wielu lat i dba o klienta.
miałem z nimi kontakt niestety ...
Działaja pod inna nazwą też - auto cool bo dwa razy na nich sie naciąłęm

ludzie sprawdzajcie dokumenty jak wynajmujecie od nich samochod
maja jedną zasadę wynająć wziąść kase a potem maja cie głeboko w du...
i juz nie odbieraja telefonu a ty stoisz cały dzien i nie wiesz co z tym szrotem zrobic a przyjechałes na 3 dni ..
Również nie polecam tej firmy. Do wynajmu auta na szczęście nie doszło. Zależało mi na samochodzie z automatyczną skrzynią biegów, byłam zapewniana że taki samochód dostanę. Po tym jak wylądowałam najpierw "Pan" z firmy auto oskar nakrzyczał na mnie że wylądowałam pół godz za wcześnie a później chciał podstawić auto z manualną skrzynią biegów. Twierdził że nic innego już nie znajdę (sobota, godz. 14) i że te auto kupili specjalnie dla mnie i powinnam je wziąć skoro nie mam jak wrócić do domu. Na moje szczęście znalazłam transport i autem z tej firmy nie miałam "przyjemności" jeździć.
do góry