Widok
Zaleta! Dzisiaj myłam okna u babci w strasznie wysokim mieszkaniu i brakowało mi właśnie tych 20 cm :)
A tak serio, to chyba nie ma to większego znaczenia. Facet musi być wysoki (według mnie), a u kobiety każdy wzrost ma swoje atuty. I filigranowe babki i te wygladające jak modelki mają swoich zagorzałych zwolenników.
Pumka, ty masz tak kobiecą i delikatną sylwetkę, że w życiu bym nie powiedziała, że jesteś tak wysoka! Byłam pewna, że masz nieco ponad 170cm!
A tak serio, to chyba nie ma to większego znaczenia. Facet musi być wysoki (według mnie), a u kobiety każdy wzrost ma swoje atuty. I filigranowe babki i te wygladające jak modelki mają swoich zagorzałych zwolenników.
Pumka, ty masz tak kobiecą i delikatną sylwetkę, że w życiu bym nie powiedziała, że jesteś tak wysoka! Byłam pewna, że masz nieco ponad 170cm!
uważam, że jak najbardziej atut:)ja mam 176 cm i lubię swój wzrost. Wprawdzie jak byłam jeszcze w szkole podstawowej to miałam straszne kompleksy, bo byłam długa i chuda, dużo wyższa niż wszyscy inni w klasie, a na domiar złego moja babcia wciąż powtarzała: "żebyś ty już tylko więcej nie rosła..." masakra, strasznie się przejmowałam...mój tata miał 2 metry i moja babcia chyba sobie wkręciła, że ja też będę tyle miała;)))
[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]

[/url]
kiedyś (z 5 lat temu-teraz to juz w ogole takich rzeczy w sklepach nie ma)szukałam letniej spódnicy do kostek a może nawet za kostki i wszystko sięgało mi do pół łydki, albo spodnie na kant, zawsze spotykam na 164cm wzrostu a do wysokich obcasów musze brać na 175cm minimum. oczywiscie w firmowych sklepach by cos się znalazło, ale to nie na moja kieszeń płacić za spodnie 150 czy 200 zł. własnie dlatego mam problem z kupieniem czegoś na mój wzrost (już pomijam że nie nosze rozmiaru 38 i w centrach handlowych cokolwiek większego kupić to masakra). tak czy siak największy problem mam z dlugością spodni, zawsze za krótkie.
Z długoscia nogawek mam wielki problem a czesto jest tak ze jak znajde odpowiednia długosc to na szerokosc sa takie ogromne ze 3 osoby by sie w nie zmiesciły . To tak jakby z gory założyc ze wszystkie wyskokie kobiety sa grube w pasie i udach Ponadto mam problem z butami bo na wyskoim obcasie odpadaja a czasmi słysze " z tej serii 41 nie produkuja "- i wtedy w mojej głowie "ja i moja stopa" przybieramy gigantycznych rozmiarów :)
jakie niestety? każda z nas trafi swoją ukochaną półowkę :)
A stwierdzenia, że "faceci wola drobne-niestety" to mogą tylko zgorzkniałe stare panny wygłaszać :)
Kobiety równie dobrze mogą mówić, że wolą wysokich dobrze zbudowanych. To co??? Małe chucherka do końca życia pozostaną same??
Bez przesady :D :D :D
A stwierdzenia, że "faceci wola drobne-niestety" to mogą tylko zgorzkniałe stare panny wygłaszać :)
Kobiety równie dobrze mogą mówić, że wolą wysokich dobrze zbudowanych. To co??? Małe chucherka do końca życia pozostaną same??
Bez przesady :D :D :D
Ja tez zaliczam sie do tych wyzszych i tez nie uwazam tego za wade:)
Tak jak wiele z Was mialam kompleksy w podstawowce, ale za to w grach zespolowych (siatka, koszykowka) bylo mi latwiej:)
Dziwie sie dziewczyny, ze macie problemy z nogawkami w spodniach, ja mam czesto az za dlugie a mam 177 cm wzrostu. Nosze rozmiar 36/38.
Kupuje glownie w Terranova i Reserved a np. Jackpot ma super rozwiazanie, bo ma dwie dlugosci nogawek do tej samej rozmiarowki...
Tak jak wiele z Was mialam kompleksy w podstawowce, ale za to w grach zespolowych (siatka, koszykowka) bylo mi latwiej:)
Dziwie sie dziewczyny, ze macie problemy z nogawkami w spodniach, ja mam czesto az za dlugie a mam 177 cm wzrostu. Nosze rozmiar 36/38.
Kupuje glownie w Terranova i Reserved a np. Jackpot ma super rozwiazanie, bo ma dwie dlugosci nogawek do tej samej rozmiarowki...