Widok

oryginalna chemia z Niemiec - gdzie w Gdańsku?

Gdzie w Gdańsku można kupić chemię z Niemiec oryginalną i nie za drogą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kupisz na kazdym rynku, na hali targowej jest stoisko ładnie zaopatrzone i w pasazu na Chelmie na Cieszynskiego:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam swoje 3 punkty, gdzie kupuję :] na rynku zielonym na Przymorzu :] w budce koło baru mlecznego "Przy Rynku" na Jagiellońskiej (też Przymorze) oraz na Zaspie kolo Biedronki i ETC.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam ostatni w pasażu na Chełmie płyn i w ogóle ubrania nie pachną znakiem tego są to produkty nie orginalne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem stałą klientką sklepu na chełmie i nie mogę zgodzić się z opinią powyżej... zawsze jestem zadowolona z zakupów!;) produkty oryginalne i w dobrych cenach;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na rynku w OLIWIE są dwa punkty sprzedaży chemii z Niemiec, przy czym jeden z nich jest znacznie tańszy (tam się zaopatruję). Jest w pasażu (jesli tak mozna nazwać) gdzie znajduje się zakład fryzjerski. Kobieta która sprzedaje ma ciuchy z second hand, jakieś akcesoria dla zwierząt i chemię niemiecką po atrakcyjnych cenach.
też rynek we wrzeszczu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rynek Wrzeszcz- box nowy N-26 promocje,
oraz
Gdynia Hala targowa-plac targowy nowy lokal nr 242
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdansk Zaspa ul. Jana Pawla II 6( kolo apteki). Bardzo dobre ceny!
sklep w Horyzoncie na Obrońców Wybrzeża :) http://www.facebook.com/sklep.kolonialny?fref=ts lub Magda & Mariusz w fb wyszukiwarce :)
na rynku na Przymorzu w budce u Pani Ewy, oryginalne sprawdzone w dobrej cenie, ta Pani zawsze dobrze poradzi
Teraz jesteśmy w Gdyni-Orłowie na Placu Górnoslaskim
Wlasnie zrobilam tam zakupy,ceny rewelka kazdemu polecam
Jakoś ostatnio brałam z Czarnego Dworu 4a (środkowe wejście) - tylko tam lepiej jechać przed 16
Nieruchomości / kredyty - czyli codzienna orka :P
RYNEK WE WRZESZCZU
Ja też kupuję na rynku. Po prawej stronie jak wchodzisz wejściem głównym prawie już w miejscu, gdzie znajdują się ciuchy.
Wejdź w neta i znajdziesz np sklepzproszkami.pl - masz tam wszystko oryginalne i w spoko cenach. Przesyłka maleńka... opłaca się.

Inne tematy z forum Kobieta

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (88 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry