Widok
oryginalne włoskie smaki - pomyłka
Byłam z mężem na późnym obiedzie. Chciałam zamówić coś z karty dnia. Pamiętam, że wcześniejszy właściciel bardzo dbał o jakość potraw. Po zmianie byłam kilkakrotnie i nie byłam zachwycona. Zwykłe, przeciętne jedzenie. Ostatnia wizyta mnie zastosowała. Na złożenie zamówienia długo czekaliśmy, nikt się nie zainteresował. No nic, czekam na pyszne danie, sandacz z pieczonymi ziemniakami. Brzmi pysznie i cena prawie 50 pln gwarantuje jakość. No i oniemiałam jak na talerzu zobaczyłam krokiety ziemniaczane z mrożonki, takie same jakie można kupić za parę złotych w każdym sklepie, a sandacz był nieświeży i rozciapany. Czekaliśmy żeby zapłacić, ale również musieliśmy się pofatygować się do baru, bo pewnie utknęlibyśmy na dłużej. Na nasze zastrzeżenia kelner powiedział, że oni sami nie wykonują potraw:-/. Reasumując słabo, drogo, jakość potraw porównywalna z tymi jakie z baru zamawiam do pracy. Jak na kartę dnia to słaba reklama. Zdaje się, że miejsce i tłum turystów nie pobudza, żeby rzeczywiście zadbano o włoskie walory smakowe. Szkoda., kiedyś to było wyjątkowe miejsce
Moja ocena
Ristorante Tesoro
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 4
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6