Widok

myslalem ze mozna poznac tu mila pania blad

tu mozna poznacale nie dowartosciowana zone czyjas lub inna znudzona laske zal poczekam i poszukam gdzie indziej milej zabawy lubiacym skoki na boki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak to jest z paniami jedne znudzone drugie wolą skoki w bok są i takie poukładane z wartościami ,marzeniami,więc nie poddawaj się świat do wytrwałych należy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@~gr
Lepiej Ci się zrobiło jak się wyżaliłeś?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross czy ktoś Ci mówił że jesteś BE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielu mi to mówi :)))

Ja po prostu nie lubię ludzi, którzy wiecznie do wszystkich i wszystkiego mają o wszystko żal. Niestety jest to nasza cecha niemal narodowa.
A ja uważam że życie mimo wielu niepowodzeń nie jest złe i - jak ma w stopce pewna forumowiczka - niemal na pewno ma sens. Takie podejście chyba czyni ze mnie optymistę. :)))

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross z tego co czytam na forum to traktujesz to forum jak prywatny folwark bo wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm ,sorry bardzo za szczerość ale tak mam .
> z tego co czytam na forum to traktujesz to forum jak prywatny folwark

każdy ma prawo do uczestnictwa, czytania lub wybrania czegoś innego ;)

> wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm

każdy ma prawo do uczestnictwa, czytania lub wybrania czegoś innego ;)

....denerwuje Cię forma pisowni faceta
teraz wiesz czemu nie możesz znaleźć tego następnego ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pani40+

ciesze się z drugiej strony że zamieszkujesz rejony Gdyni
większa szansa że nie spotkam Cię.. na przejściu dla pieszych
ja na pasach Ty za sterami auta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A skąd możesz wiedzieć gdzie mieszkam ,forum to miejsce gdzie każdy ma prawo powiedzieć opinie,a nie obrażać i tak trzymaj a o pasy się nie obawiaj ja jeżdżę zawodowo i bardzo bezpiecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Cross z tego co czytam na forum to traktujesz to forum jak prywatny folwark bo wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm ,sorry bardzo za szczerość ale tak mam ."

~pani40+ Masz prawo tak uważać chociaż nie sądzę żebyś w tym przypadku miała rację.
W wielu przypadkach mam własne zdanie, mam do tego prawo. Zwykle też dysponuję argumentami na jego poparcie. Zawsze jestem jak najdalszy od narzucania innym własnych poglądów.
W konflikty zwykle jestem wciągany, sam ich nie wywołuję. Więc nie wiem gdzie ten mój prywatny folwark i rozstawianie wszystkich po kątach.

Stanisław Lem
Cross
@-gr lepiej ci się robiło jak się wyżaliłeś np tu-i takie teksty i temu podobne wg mnie to jest folwark ale każdy ma zdanie ,sądzę że lepiej będzie jak zakończymy tą dyskusje i niech zapanuje zgoda ok.
cross zalic to moge sie nad toba bo tylko siedzisz i klikasz marne zycie smutne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to mi pojechałeś. Poczułeś się w ten sposób lepszy ?

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry