Widok
Wielu mi to mówi :)))
Ja po prostu nie lubię ludzi, którzy wiecznie do wszystkich i wszystkiego mają o wszystko żal. Niestety jest to nasza cecha niemal narodowa.
A ja uważam że życie mimo wielu niepowodzeń nie jest złe i - jak ma w stopce pewna forumowiczka - niemal na pewno ma sens. Takie podejście chyba czyni ze mnie optymistę. :)))
Ja po prostu nie lubię ludzi, którzy wiecznie do wszystkich i wszystkiego mają o wszystko żal. Niestety jest to nasza cecha niemal narodowa.
A ja uważam że życie mimo wielu niepowodzeń nie jest złe i - jak ma w stopce pewna forumowiczka - niemal na pewno ma sens. Takie podejście chyba czyni ze mnie optymistę. :)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
> z tego co czytam na forum to traktujesz to forum jak prywatny folwark
każdy ma prawo do uczestnictwa, czytania lub wybrania czegoś innego ;)
> wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm
....denerwuje Cię forma pisowni faceta
teraz wiesz czemu nie możesz znaleźć tego następnego ;)
> wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm
....denerwuje Cię forma pisowni faceta
teraz wiesz czemu nie możesz znaleźć tego następnego ;)
"Cross z tego co czytam na forum to traktujesz to forum jak prywatny folwark bo wszystkich ustawiasz i to już nie jest optymizm ,sorry bardzo za szczerość ale tak mam ."
~pani40+ Masz prawo tak uważać chociaż nie sądzę żebyś w tym przypadku miała rację.
W wielu przypadkach mam własne zdanie, mam do tego prawo. Zwykle też dysponuję argumentami na jego poparcie. Zawsze jestem jak najdalszy od narzucania innym własnych poglądów.
W konflikty zwykle jestem wciągany, sam ich nie wywołuję. Więc nie wiem gdzie ten mój prywatny folwark i rozstawianie wszystkich po kątach.
~pani40+ Masz prawo tak uważać chociaż nie sądzę żebyś w tym przypadku miała rację.
W wielu przypadkach mam własne zdanie, mam do tego prawo. Zwykle też dysponuję argumentami na jego poparcie. Zawsze jestem jak najdalszy od narzucania innym własnych poglądów.
W konflikty zwykle jestem wciągany, sam ich nie wywołuję. Więc nie wiem gdzie ten mój prywatny folwark i rozstawianie wszystkich po kątach.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem